Ünlü Oyuncu Paul Walker Hayatını Kaybetti.
-
ölmediyse kariyeri biter bence. böyle bi ibneliği millet sindiremez.
-
Ölse nolur, ölmese nolur ya çokta lüzumlu bir adam değil abi. Ne kadar boşmuş muhabbet.
-
ArduouS bunu yazdı
arkadaşlar konu kapansın öldü yakışıklı oyuncumuz buda video
adam türkiyede gömülse daha fazla insan giderdi be
-
Ne komplo teorisi üretmişsiniz be arkadaş... Sevenlerine sabır diliyorum.Üzüldüm.
-
Bu işin kurcalanması saçma oyunsada, yada heyecan yapması için yapılan bi seneryoysa bırakın öyle kalsın. Değilse zaten gerçekten üzücü bi olay. Üzerinde bu kadar komplo aranmamalı
-
biri öldü diyor biri ölmedi diyor kaza yapan porshce un plakası başka paul un arabasının plakası başka. çarptığı ağaç çok ince bi ağaçmış porshce'u değil böyle 2 ye böyle darbe vermesi bile zor bi ağaçmış.
-
nejat uygur'da ölmedi lan
-
Yaşayan 2 Ölü 2 diyelim İMDB.comdan çekiyorum.
1. Andy Withfield
Born: October 17, 1971 in Amlwch, Anglesey, Wales, UK
Died: September 11, 2011 (age 39) in Sydney, New South Wales, Australia
2. Paul Walker
Born: Paul William Walker IV
September 12, 1973 in Glendale, California, USA
Died: November 30, 2013 (age 40) in Valencia, Santa Clarita, California, USA
2. Yaşayan adam:
Born: Leonardo Wilhelm DiCaprio
November 11, 1974 in Hollywood, Los Angeles, California, USA
Kevin Spacey
Born: Kevin Spacey Fowler
July 26, 1959 in South Orange, New Jersey, USA
yani şu an yaşayanlarda DİED ibaresi yok doğal olarak amk. tamam adam ünlü ama boku çıktı yani 2 günde sosyal medyada dahil her yerde.
-
Kaç KM hızla çarpmış?
-
http://m.youtube.com/watch?v=YzDjZH9-HBM
Bu görüntüdeki patlama videosu gerçekse ben ölmedi bu adam tam bir düzmece bu iş diyorum,çünkü aracın
patlama videosunda araç sanki bir otoparkın orta yerinde duruyor,ama fotolarda araç bir agaca çarmış faziyette
basına ve amatör kameralara yansıtılıyor.Şimdi videoda patyalan araç betonun üzerinde ve amatör kameralarla çekilen
yanan araç videosunun kadrajından çok çok farklı duruyor, aracın burun kısmındada ağaç falan yok,ve son şey dikkat ederseniz
araç arka kısmından yanmaya başlıyor.
DjBlueMaN tarafından 03/Ara/13 18:47 tarihinde düzenlenmiştir