folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Unutkan Bilge: ''O''nu Unutma

Unutkan Bilge: ''O''nu Unutma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

sonu mükemmel olmuş.yüreğine sağlık

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

arayı soğutma abi

beklioruz sık sık yazılarını

kgd
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KGD bunu yazdı:
    -----------------------------

arayı soğutma abi

beklioruz sık sık yazılarını

Sık sık yazmak yerine yaşanılanların yoğunlaşması daha önemli. Yoksa hergün köşe yazısı gibi birşeyler çıkartırım ama nitelik olarak istediğim boyutta olmaz.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

insan bağıra bağıra haykırmak isterde biri duycak die yapamaz ya senin yazıların bende onu yaratıo bağırmama gerek bırakmıo

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

ulan bu adamın o kadar yazısı var.

Ne yazıyor ne anlatıyor nedir bir türlü okumadım.O kadar uzun geliyorki :D

Bir ara okuyacağım ama

Bende aynı ama kitabını alırsam okuyacağım...

Bilgisayar başında uzun yazılar okumayı sevmem ben...

Kitap ne zaman çıkıyor?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

"her sevgi ayrılığa gebedir" deme be böyle.... böyle deme.... belki değildir ha? belki vardır sonunda ayrılık getirmeyen bir sevgi... belki biz ayrılmayız... yıkarız bu tabuyu... neden, neden olmasın ki... yüreğine sağlık.

Twitter: @CanKirca
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cankirca bunu yazdı:

"her sevgi ayrılığa gebedir" deme be böyle.... böyle deme.... belki değildir ha? belki vardır sonunda ayrılık getirmeyen bir sevgi... belki biz ayrılmayız... yıkarız bu tabuyu... neden, neden olmasın ki... yüreğine sağlık.

Her sevgi ayrılığa gebedir azizim. Sen hiç ölmeyen insan gördün mü? Ölüm en büyük ve geri dönülmez ayrılık değil mi? Söyle seni çok sevdiğini söyleyen son sevgilin nerede şimdi? Bu yalanı kaç kişiye daha söyledin? Önemli olan bedenlerin birlikteliğimi yoksa ayrı yerlerde de olsan aynı ruhun molekülleri olabilmek mi? Dünyada sevenler mi daha fazladır yoksa ayrılanlar, ayrı kalanlar mı? Neden biri ''O olmazsa ölürüm'' der de ölmez, ölemez? en kutsal sevgiler uğruna ölünenler midir? Ayrılık aşkın sonucuysa geçici sarhoşluk etkisi yaratan mutluluklar duygusal halüsinasyonlarımız olabilir mi?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

insan bağıra bağıra haykırmak isterde biri duycak die yapamaz ya senin yazıların bende onu yaratıo bağırmama gerek bırakmıo

Ben tahribatın vuvuzelasıyım. Sizin yerinize ben haykırıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir kaç gün içerisinde 2009-2010 yıllarında ki yazılardan müteşekkil e-booku hazırlarım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

abi bunu dağa yeni okudum valla görmemiştim ama buda iyimiş dier kiler gibi :)

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
Toplam Hit: 3891 Toplam Mesaj: 21