Ups Kargoyla Ürün Alan Var Mı?
-
selam gençler
geçen hafta bir şey aldım, satıcı ups kargoyla göndermiş. 1 hafta oldu gelmedi hala. arayınca da kimseye bağlanamıyosun 1 saat telde bekliyosun.
benzer sorun yaşayan var mı ? şubeye cırlayayım dedim aradım dediler biz dağıtmıyoruz tüm avrupa yakasını mahmutbey dağıtıyor.
ne yapabilirim sizce ?
-
en düzgün çalışan firmalardan biridir bildiğim kadarıyla.
sandisk hafıza kartımda sıkıntı vardı, adamlara mail attım, bana ups kargo kodu falan göndermişlerdi.
ups i aradım, adamlar iş yerime gelip kargoyu benden alıp gönderdiler, 1 hafta sonra da yeni ürün geldi hem de çek cumhuriyetinden.
müşteri hizmetlerini arayıp, please english press ... dediğinde o tuşa basın, ingilizce kısım genelde daha boş oluyor. karşınıza yine bir türk çıkar büyük ihtimalle, o şekilde daha çabuk ulaşabilirsiniz müşteri temsilcisine.
-
yolbulucu bunu yazdı
selam gençler
geçen hafta bir şey aldım, satıcı ups kargoyla göndermiş. 1 hafta oldu gelmedi hala. arayınca da kimseye bağlanamıyosun 1 saat telde bekliyosun.
benzer sorun yaşayan var mı ? şubeye cırlayayım dedim aradım dediler biz dağıtmıyoruz tüm avrupa yakasını mahmutbey dağıtıyor.
ne yapabilirim sizce ?
Mahmut Bey kim , yok mu soyadı falan ?
-
mehmetdiyebiri bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
selam gençler
ne yapabilirim sizce ?
umarım şakadır aksini düşünemiyorum
-
yaklasik 3 yil sirket olarak ups ile calistik. adamlar gelip senin bilgisayarina bir program kurup sana ozel sifre veriyorlar. barkodunu bile kendin basiyorsun, o derece temizdi sistemleri. cok fazla aksilik yasadigimizi hatirlamiyorum. anadolu yakasinda tuzla'da formula aktarma merkezleri var orasi ilgileniyor hersey ile. senin tarafa da mahmutbey bakiyor (444 00 66) eskiden hemen ulasilirdi onlar da bozduysa demek.
-
edminkardes bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Selam Gençler,
Geçen hafta bir şey aldım, satıcı UPS kargoyla göndermiş. 1 hafta oldu gelmedi hâlâ. Arayınca da kimseye bağlanamıyosun, 1 saat tel'de bekliyosun.
Benzer sorun yaşayan var mı ? şubeye cırlayayım dedim aradım, dediler biz dağıtmıyoruz, tüm avrupa yakasını Mahmutbey dağıtıyor.
ne yapabilirim sizce ?
Umarım şakadır aksini düşünemiyorum.
^^D` Lâ ne var. Dalgınlığına gelmiştir.
Yer, bölge, ilçe adını , şahıs(zat,birey) ismi 3^^D` olarak algılamış.
-
Takip kodun var mı ? Takip kodundan dağıtım aracını haritadan takip edebiliyorsun.
-
Daha yenilerde epey buyuk boyutlu bir urun aldim, sanirim bir hata olmus; depoya gondermisler. Ben aldigim yerle irtibata gectim, ups ile yazisma islerini onlar halletti. Urun 1 haftalik gecikmeyle sikintisiz ulasti.
-
eger seceneklerde ups varsa ilk onceligim oluyor genelde bana getirilenler genelde hem hizli hemde sorunsuzdu.ilk gun evde bulamazlarsa 2. gun tekrar dagitima cikiyor benim icin harika bir olay bu :d bir seferinde de telefonu garantiye yollamistim yine sorunsuz gidis-gelis olmustu. istanbulu bilemiyorum ama kucuk anadolu sehirleri icin guzel bir firma diye dusunuyorum
-
mehmetdiyebiri bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
selam gençler
ne yapabilirim sizce ?
Hocam Onların Bahsetmiş olduğu Mahmutbey sanırım bu..

-
mkyb bunu yazdı
Takip kodun var mı ? Takip kodundan dağıtım aracını haritadan takip edebiliyorsun.
var da günlerdir bi değişiklik yok siteden bakınca.
ben de upsten çok memnundum ilk defa sorun yaşıyorum. aldığım yere yazdım belki onların kontağı vardır. geç gelmesi sorun değilde adamlara ulaşamayınca akibetini bilemiyorum. bir de aldığım şeyi kampanyadan, piyasanın biraz altına aldım baya heveslendim iade falan olsun istemiyorum bi şekilde