folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üroloji Testi (Elisa)

Üroloji Testi (Elisa)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Lakin endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Spermdeki kanın sana ait olduğuna emin misin? Öyleyse HIV'den şüphelenecek bir durum yok zaten. HIV pozitif olunca büllükten kan fışkırtmıyorsun etrafa.

:) fıskırtmadım zaten hocam hani söyle izah edeyim orgazm olduktan sonraki temizlenme evresinde son bu hücüm olurya elinde pecete o hücümda olayı farkettım.

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hatunun kanıdır abi o. Ya regli yakındır, ya da yeni bitmiştir. Arada hafif kan da gelebiliyor bunlardan. Karı çok cins bir şey ya.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Hocam cins birşeyler aynen :) aşırı ilgiliyimdirde aslında ama karının olmadığına % 80 90 veririm.

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hacım sende idrar yolu enfeksiyonu var. Lökosit 12, bakteri 50. Doktorun iyiyse idrar kültürü isteyecek, değilse antibiyotik yazar yollar.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

idrarda az miktarda hemoblobin bobrek kilcallari delinmis olabilecegini gosterir

I am Jack's inflamed sense of rejection
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Ee böbrek kılcalı delikse nabıcaz?

Toplam Hit: 5156 Toplam Mesaj: 17