Usb Kameralara Windows'ta Aynı Anda İki Program Erişebilir Mi?
-
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, zaten kameranın çoklu çalıştırmasını biliyorum :) ancak normal olarak windows'un bunu desteklememesi lazım. Laptopdaki fixed kamerayı denedim, ancak bir de harici usb ile de birinin test edip çalışmıyor demesi lazım ki zaten windows'un izin vermediği biliyorum ama yine de bunu teyit ettirmek istedim, elimde harici kamera olmadığı için olan arkadaşlardan denemesini rica ettim.
Buradaki sonucu da tez'de neden ip kamera kullandığıma bağlayacağım. Çünkü ip kamerada localde ya da globalde birden fazla client ı bağlayıp stream edebilirsin esktra bir şey yapmadan. Yani usb kameralara göre avantajını göstermem gerekiyordu. Ve de arkadaşlar denedi ve beklenildiği gibi normal şartlar altında çalışmadığını söylediler . Bana bu kadarı kafi..
Tekrar teşekkürler ilginiz için
unbalanced tarafından 19/Şub/16 03:10 tarihinde düzenlenmiştir -
eskiden msn kullanırken karşılaşmıştım bununla. msnde usb webcam açıkken windowstan açamıyordum.
-
Ben denedim hocam:) Olmuyor. Akademik bir metin istiyorsan Microsoft'un WDK dökümanlarını araştırman lazım. Şimdiye kadar görmedim çünkü literatürde (TR veritabanından bahsediyorum. Yaklaşık 1-1,5 sene önce tarama yapmıştım) alıntılayabileceğin bir şey görmedim.
-
YeniHarman bunu yazdı
Ben denedim hocam:) Olmuyor. Akademik bir metin istiyorsan Microsoft'un WDK dökümanlarını araştırman lazım. Şimdiye kadar görmedim çünkü literatürde (TR veritabanından bahsediyorum. Yaklaşık 1-1,5 sene önce tarama yapmıştım) alıntılayabileceğin bir şey görmedim.
tamam hocam sağolasın, bakarım bulamazsam, kaynak göstermeden yazarım :)