folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb Kameralara Windows'ta Aynı Anda İki Program Erişebilir Mi?

Usb Kameralara Windows'ta Aynı Anda İki Program Erişebilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, zaten kameranın çoklu çalıştırmasını biliyorum :) ancak normal olarak windows'un bunu desteklememesi lazım. Laptopdaki fixed kamerayı denedim, ancak bir de harici usb ile de birinin test edip çalışmıyor demesi lazım ki zaten windows'un izin vermediği biliyorum ama yine de bunu teyit ettirmek istedim, elimde harici kamera olmadığı için olan arkadaşlardan denemesini rica ettim.

Buradaki sonucu da tez'de neden ip kamera kullandığıma bağlayacağım. Çünkü ip kamerada localde ya da globalde birden fazla client ı bağlayıp stream edebilirsin esktra bir şey yapmadan. Yani usb kameralara göre avantajını göstermem gerekiyordu. Ve de arkadaşlar denedi ve beklenildiği gibi normal şartlar altında çalışmadığını söylediler . Bana bu kadarı kafi..

Tekrar teşekkürler ilginiz için

unbalanced tarafından 19/Şub/16 03:10 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

eskiden msn kullanırken karşılaşmıştım bununla. msnde usb webcam açıkken windowstan açamıyordum. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Ben denedim hocam:) Olmuyor. Akademik bir metin istiyorsan Microsoft'un WDK dökümanlarını araştırman lazım. Şimdiye kadar görmedim çünkü literatürde (TR veritabanından bahsediyorum. Yaklaşık 1-1,5 sene önce tarama yapmıştım) alıntılayabileceğin bir şey görmedim.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

Ben denedim hocam:) Olmuyor. Akademik bir metin istiyorsan Microsoft'un WDK dökümanlarını araştırman lazım. Şimdiye kadar görmedim çünkü literatürde (TR veritabanından bahsediyorum. Yaklaşık 1-1,5 sene önce tarama yapmıştım) alıntılayabileceğin bir şey görmedim.

tamam hocam sağolasın, bakarım bulamazsam, kaynak göstermeden yazarım :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2013 Toplam Mesaj: 15
kamera usb kamera