Usb Uzatma Kablosu Sorunu
-
arkadaşlar wireless adaptörüm için 3m lik usb uzatma kablosu aldım usb v 2.0 olmasına dikkat ettim ancak cihazı ve kabloyu pc ye bağlayınca USB aygıtı tanınmadı hatası veriyor kafayı yedim dünden beri denemediğim şey kalmadı gittim aldığım kabloyu değiştirdim olmadı ancak 1 metrelik uzatma kablosunda çalışıyor ama oda benim işimi görmüyor power desteği olmadığı için mi acaaba eğer öyleyse bunu yapmanın bir yolu yok mu kafayı yiyecem yaa bilen biri lütfen yardım etsin.
-
kabloları birbirine baglarken sorun olusuyo galiba yanlıs baglıyosun
renkleri ne dikkat et
-
hacı nerde hata yapacam bir tarafı erkek diğer tarafı dişi adaptörü bi ucuna diğer ucda pc ye zaten diğer türlü nasıl takacan?deli etti beni uffffffffff
edit:ağ kablosu değil yaa usb uzatma kablosu ne rengi?
-
cemaat biri yardımcı olsun internette girmediğim forum site vs vs kalmadı kimse bi b*k anlamıyomu yawww?
-
entegreyi yakmış olmayasın ?
bende kard rider vardı..tanınmadı hatası verıyor connectörü değiştirdim gene aynıydı daha öncedne calısıyormuydu ?
-
hacı 3m likte flaş belliği hiç görmüyo bluetooth cihazını görüyor yazıcıyı görüyor adaptörde ise hata veriyor 5v yetersizmi kalıyo acaba?kablo sağlam cihaz sağlam usb port sağlam eee nie çalışmıyo ........ adptörü
-
vista 64 bit mi kullanıyorsun?
-
nayır xp 32 bit
-
1m lik kabloda tanıdığını söylemişsin.Bence kablo uzun olduğundan veri ve enerji kaybı çok oluyor ondan yetersiz kalıyordur.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
1m lik kabloda tanıdığını söylemişsin.Bence kablo uzun olduğundan veri ve enerji kaybı çok oluyor ondan yetersiz kalıyordur.
-----------------------------bencede öle bu sorunu halletmenin bi yolu var mı?çünkü 1 mlik kablo işimi görmüyor
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------bencede öle bu sorunu halletmenin bi yolu var mı?çünkü 1 mlik kablo işimi görmüyor
Abi var aslında, hani 2li usbler oluyor ya bazı harddiskler için, öyle birşey işini görür, kendin mi yapıcaksın satın mı alacaksın bilmiyorum. Değmez yani, onun yerine bir tane waypoint satın al rahat et.