folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb Uzatma Kablosu Sorunu

Usb Uzatma Kablosu Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

arkadaşlar wireless adaptörüm için 3m lik usb uzatma kablosu aldım usb v 2.0 olmasına dikkat ettim ancak cihazı ve kabloyu pc ye bağlayınca USB aygıtı tanınmadı hatası veriyor kafayı yedim dünden beri denemediğim şey kalmadı gittim aldığım kabloyu değiştirdim olmadı ancak 1 metrelik uzatma kablosunda çalışıyor ama oda benim işimi görmüyor power desteği olmadığı için mi acaaba eğer öyleyse bunu yapmanın bir yolu yok mu kafayı yiyecem yaa bilen biri lütfen yardım etsin.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

kabloları birbirine baglarken sorun olusuyo galiba yanlıs baglıyosun

renkleri ne dikkat et

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hacı nerde hata yapacam bir tarafı erkek diğer tarafı dişi adaptörü bi ucuna diğer ucda pc ye zaten diğer türlü nasıl takacan?deli etti beni uffffffffff

edit:ağ kablosu değil yaa usb uzatma kablosu ne rengi?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

cemaat biri yardımcı olsun internette girmediğim forum site vs vs kalmadı kimse bi b*k anlamıyomu yawww?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

entegreyi yakmış olmayasın ?

bende kard rider vardı..tanınmadı hatası verıyor connectörü değiştirdim gene aynıydı daha öncedne calısıyormuydu ? 

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    hacı 3m likte flaş belliği hiç görmüyo bluetooth cihazını görüyor yazıcıyı görüyor adaptörde ise hata veriyor 5v yetersizmi kalıyo acaba?kablo sağlam cihaz sağlam usb port sağlam eee nie çalışmıyo ........ adptörü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    vista 64 bit mi kullanıyorsun?

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    nayır xp 32 bit

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    1m lik kabloda tanıdığını söylemişsin.Bence kablo uzun olduğundan veri ve enerji kaybı çok oluyor ondan yetersiz kalıyordur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------
    1m lik kabloda tanıdığını söylemişsin.Bence kablo uzun olduğundan veri ve enerji kaybı çok oluyor ondan yetersiz kalıyordur.

bencede öle bu sorunu halletmenin bi yolu var mı?çünkü 1 mlik kablo işimi görmüyor 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

bencede öle bu sorunu halletmenin bi yolu var mı?çünkü 1 mlik kablo işimi görmüyor 

Abi var aslında, hani 2li usbler oluyor ya bazı harddiskler için, öyle birşey işini görür, kendin mi yapıcaksın satın mı alacaksın bilmiyorum. Değmez yani, onun yerine bir tane waypoint satın al rahat et.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
Toplam Hit: 7640 Toplam Mesaj: 25