folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb Uzatma Kablosu Sorunu

Usb Uzatma Kablosu Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    Selam bende yaşadım aynnı sorunu ve 5 metre usb ile usb 2.0 olarak kullanıyorum hiç kayıpsız..Arkadaşın dediği gibi ön paneldeki usb-f biraz zayıf kalıyor arkadakileri kullan...İstersen kablonun resmini ceker yollarım.. 4 ytl gibi bir fiyatı var.. Altın uçlu ve etrafında jelatin var. diğer kablolara nazaran biraz kalın tavsiye ederim.  

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hocam onlar benim denemelerime göre en fazla 1-1,5 m de sorun çıkarmıyo fiber optik(ben böyle hatırlıyom başka cinste olabilir) kablo olacak ki 5m olsun zaten adaptörlerde de bildiğim en fazla 5 m oluyodu.. 1,5 luk iki tane al biri yedek olsun ;)

edit: sana 3m lazımmış başka çözüm yolu aklımagelmiyo :| adaptörü uzat :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    az bekleyinde kablonu resimlerini koyayım konu bira zyukarı çıksın :DDD

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

arkadaşlar 1 m likte oluyo ama sinyal düşük oluyo modem komşuda wifi adaptörü odanın dışına uzatabilirsem görecek ama 3m lik kablodada hata veriyo puşt

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 7638 Toplam Mesaj: 25