Usenext & Torrentleech Accountu
-
Username: avi-5064531-a66
Passwort: 279C5FAA
Avilable Traffic : 1661381 MB 166381 MB
166382Mb
Torrentleech accountu kendiminkidir sadece güvendiğim kişilere ve ratiosunu düşürmemek şartıyla veririm.Önceden muhabbetim olmayan kişiler torrentleech için gelmesin.Gelecek olanlarda indirdiği kadar seedleyecek olacağını unutmasın.Yani bağlantısı sağlam olanlar gelsin bence :)available traffic: 166381 MB -
Edit:
account kul hakkı accountur benim değildir yanlış anlaşılma olmasın :) -
rapid varmı (:
-
Limiti yarın bitiyor.Kaç gündür gözetliyorum accountu sahibi unuttu herhalde böyle birşey aldığını bi bok indirmiyor 2 haftadır.Başka rs accountu paylaşmıcaktım nefsimle mücadele ediyordum ama ziyan olmasın bari..Herifin bide 20.000 puanı war amq ! Gelde dellenme ya :)
Expiration date:Sun, 6. Dec 2009
RapidPoints:20000
Server time:05.12.2008 17:31:17
Trafficshare left:45.00 GB
Public vermicem ziyaretçilere yok :)
Pm atan her müride yollucam pm hakkım bitene kadar Ziyaretçiler SUCKS Mürits ROCKS !! :) -
you are the best :F very tenk yu
-
eyvallah hacı büyüksün :)
-
No pırablım meeeeeen :F
-
bağlantım iyi olsaydı lazımdı banada ama bağlantı sürünüyor ilerleyen günlerde isteyebiirim bağlantıyı yükseltirsem şayet :) bir de leech davetiyesi nasıl alınır yada davetiye gönderme imknın var mı nikocum ayrıyetten teşekkür ediyorum kıl topaam :D
-
sau'jum torrentleechte davetiye olayı sadece vip üyelerde war ben vip üye değilim.Ama alırsam zaten aklımda vermek istediğim 2 kişi vardı biri coLin biride nette her sitede boy boy ilan veren bi eleman tanımıyorum ama sevabına vericem birde sana veririm söz eğer ki alırsam..
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
sau'jum torrentleechte davetiye olayı sadece vip üyelerde war ben vip üye değilim.Ama alırsam zaten aklımda vermek istediğim 2 kişi vardı biri coLin biride nette her sitede boy boy ilan veren bi eleman tanımıyorum ama sevabına vericem birde sana veririm söz eğer ki alırsam..-----------------------------
saolsın nikocum düşünmen yeter zaten bağlantı kötü de vip üye lik ne kadar bilgin vardır bende alabilirim.
-
Vip üyelik 33£ Hajı,bugun alacaktım hacked paypalla vazgeçtim,tuttum kendimi :) Yalnız şu war Vip üyelik almak için önce Torrentleech üyesi olman gerekiyo maalesef :)
Toplam Hit: 2413 Toplam Mesaj: 18