folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Usenext & Torrentleech Accountu

Usenext & Torrentleech Accountu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Evet içerden vip üyelik alınıyor. Belki bu mail adresine mail atarak dışardan vip üyelik alımı söz konusu olabilir. Tabi ingilizce mail yollamak şartıyla. :) vip@torrentleech.org Bende üyelik var ama şahsıma ait değil, 3 kişi kullanıyoruz. Zaten nikoda biliyor. Artı ratio o kadar önemli değil user ve poweruserlar için işin sahtecilik yönü olan ratiomaster programıyla indirmiş olduğum torrent dosyaları ile fake upload yaparak ratio oranlarını eşitliyordum.

İçerden vip alım ücretleri bunlar;

http://img67.imageshack.us/img67/3723/84069889cd9.png

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Ya ratio için NRPG ratio master die bi program kullanıyorum henüz banlanmadım...

Bu arada hesabı kaç kişi kullanıyoruz bilmiyorum. Kafadan 7-8 kişi var :D

Hoşgeldiniz,****** [Çıkış]
    Oran: 0.755  Gönderilen: 332.61 GB  İndirilen: 440.65 GB  Slotlar: 4 slotlar

Biraz daha upload yapmam lazım :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Yaw coLin hojam uploadı çok bassak davetiye hakkı kazanıyor muyuz,haberin war mı ? Birde şu kullandıgın yöntemle banlanma ihtimali var mı ? Yoksa bende öyle yapam şişirem seed'i yoksa bu nimetten faydalanamıcam :)

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaw coLin hojam uploadı çok bassak davetiye hakkı kazanıyor muyuz,haberin war mı ? Birde şu kullandıgın yöntemle banlanma ihtimali var mı ? Yoksa bende öyle yapam şişirem seed'i yoksa bu nimetten faydalanamıcam :)
    -----------------------------

1 tb upload olunca davetiye kazanan bir arkadaşım vardı zamanında. Power user üyesiydi ve davetiyesi yoktu. Chat kanalında adminlere sormuş, bir cevap alamamıştı. Belki doğruluk payı vardır. Yani 1 tb upload yapınca 1 davetiye hakkı veriyor olabilirler. 

Evet banlanma olayı var benim çok eskiden şahsi hesabım çok hızlı fake uploadden ban yemişti. O zamanlar anlamıyordum upload hızını 1000000 kb/s yapmıştım :) anında upload bitiyordu. Sonra güm banı yemiştim. 

Ama şimdi fake upload sınırını  10000 kb/s de tutuyorum, şimdiye kadar bir sorun teşkil etmedi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    E hacı kastıralım benim accountu bakarsın efsane doğrudur davetiye kazanırız yaw :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bir dosya üzerinden aşırı upload anında dikkat çeker akıl var mantık var. :) Senin hesaptaki upload sınırı nedir şu an? Farzedelim 500 gb, 1 tb olması için bir 500 daha basman gerek. Eee ne yapıcaksın 1 gb dosyaya 500 gb upload basarsan adminler sana göz kırpar. Bence yavaş yavaş git acele etme...

Aslında ratio master programında hem upload hemde download olayı var. Ama ben şimdiye kadar denemedim. Eğer hesabın banlanmasını göze alırsan dene derim.

Mesela çok yüksek boyuttaki torrent dosyasını pc ye indir. Sonra ratio master ile onu fake download yap kendi boyutunda ama. Daha sonra da fake upload bas. 1 saat içinde bunu farklı dosyalarla denersen 1 tb yaparsın. 

Ama dediğim gibi fake upload oluyor, fake download oluyormu, olmuyormu denemediğim için bilmiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hımmm.. Ok hoja sağol bilgiler için ama bir msn accountumu birde bu accountumu hee birde tbt accountumu bu gibi risklere atmam :)
    Yada senin yöntemi denerim,o daha tekin sanki..
    Baktık daha olmuyo,bi ara vip alırız olur biter yaw 25£ hemde 3 aylık urasmaya değmez..

Toplam Hit: 2414 Toplam Mesaj: 18