Üşengeçlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

konu aynen başlıktaki gibidir. şimdi ders çalışasım var ama bir üşengeçlik geliyor pc tw derken yarın yaparım diyorum.Ama yarına geldin mi dünki gibi rutin işleri yapıp bir dahaki yarına yaparım diye diye yumurta göte dayanana kadar kılımı kıpırdatmıyorum.Bu hastalıktan kurtulmanın bir yolu yokmudur yaw nefret ediyorum bu huyumdan.

saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

çözüm bulursan pmle hocam

hatta pmlemeden önce al pc yi camdan aşşaa at. rahat rahat yaparsın işi

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    HAstalık olarak değerlendirilemez. Beslenme şekline dikkat et. Kafein ve şekeri azalt. Uyku düzenin olsun. 11 12 yi geçirme. Eline bir kağıt birde kalem al. Hedefler belirle. KOlay gelsn.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    HAstalık olarak değerlendirilemez. Beslenme şekline dikkat et. Kafein ve şekeri azalt. Uyku düzenin olsun. 11 12 yi geçirme. Eline bir kağıt birde kalem al. Hedefler belirle. KOlay gelsn.

bunları yapmaya bile üşeniyorum ben. benim durum fena, fazla yaşamam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bynastasya
    bynastasya's avatar
    Erkek

bence sadece dusunmeden once ders calısman gereken seylerı onune koyarak aklının ondan baska yere gıtmemesını saglamak ve ıcınde hırs olmalı

BY NASTASYA 66
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

boşver hacı.. böle iyi

hava güzel esiyo

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

hocam aynısı hatta daha fazlası bende de var, hem de küçüklüğümden beri, düşün lise son sınıftayım, mezun olmama 4 ay var, okulu bırakmaya karar verdim, o derece üşeniyordum, artık sen hayal et durumu.

e bıraktın mı diyeceksin, evet bıraktım.Daha neler neler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

bu dediğini çok yaptım zaten ideallerim,hayallerim var ve bunlarıda başarmak için ders çalışmak gerekiyor tamam içimde çalışma isteğide var ama yapmıyorum :|

Kafein ve şeker demişssin ben yemeğe tuz atmayan yılda bir kahve içen insanım :D çay desen hayatta içmem. kola ayda bir. :| acayip bir insanım amq

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

yawe sabahtır başlığı üşengeNçlik diye okuyorum. ama böyle olsaymış daha bi otururmuş :)

ZzZzZzZ...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yak bi sigara üşenmezsin :F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bynastasya
    bynastasya's avatar
    Erkek

aynen yak bi sigara :D

BY NASTASYA 66
Toplam Hit: 6085 Toplam Mesaj: 42