Üşengeçlik
-
konu aynen başlıktaki gibidir. şimdi ders çalışasım var ama bir üşengeçlik geliyor pc tw derken yarın yaparım diyorum.Ama yarına geldin mi dünki gibi rutin işleri yapıp bir dahaki yarına yaparım diye diye yumurta göte dayanana kadar kılımı kıpırdatmıyorum.Bu hastalıktan kurtulmanın bir yolu yokmudur yaw nefret ediyorum bu huyumdan.
saygılar
-
çözüm bulursan pmle hocam
hatta pmlemeden önce al pc yi camdan aşşaa at. rahat rahat yaparsın işi
-
HAstalık olarak değerlendirilemez. Beslenme şekline dikkat et. Kafein ve şekeri azalt. Uyku düzenin olsun. 11 12 yi geçirme. Eline bir kağıt birde kalem al. Hedefler belirle. KOlay gelsn.
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
HAstalık olarak değerlendirilemez. Beslenme şekline dikkat et. Kafein ve şekeri azalt. Uyku düzenin olsun. 11 12 yi geçirme. Eline bir kağıt birde kalem al. Hedefler belirle. KOlay gelsn.
-----------------------------bunları yapmaya bile üşeniyorum ben. benim durum fena, fazla yaşamam.
-
bence sadece dusunmeden once ders calısman gereken seylerı onune koyarak aklının ondan baska yere gıtmemesını saglamak ve ıcınde hırs olmalı
-
boşver hacı.. böle iyi
hava güzel esiyo
-
hocam aynısı hatta daha fazlası bende de var, hem de küçüklüğümden beri, düşün lise son sınıftayım, mezun olmama 4 ay var, okulu bırakmaya karar verdim, o derece üşeniyordum, artık sen hayal et durumu.
e bıraktın mı diyeceksin, evet bıraktım.Daha neler neler.
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu dediğini çok yaptım zaten ideallerim,hayallerim var ve bunlarıda başarmak için ders çalışmak gerekiyor tamam içimde çalışma isteğide var ama yapmıyorum :|
Kafein ve şeker demişssin ben yemeğe tuz atmayan yılda bir kahve içen insanım :D çay desen hayatta içmem. kola ayda bir. :| acayip bir insanım amq
-
yawe sabahtır başlığı üşengeNçlik diye okuyorum. ama böyle olsaymış daha bi otururmuş :)
-
yak bi sigara üşenmezsin :F
-
aynen yak bi sigara :D