Usta Birliği Van Çıktı Nasıl Bi Yerdir
-
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------
askerliğini bile yapmamış biri olarak eşten dosttan duyduğumla şunu sylerim ki askerlik şans işi abicim ora kötü bura iyi yok.
-----------------------------gittiğin yerden önemlisi çalıştığın insanlar, çalıştığın ortam çok önemli. ben acemiliği ankara mamakta yaptım, usta birliğim van 6ncı hudut alayı idi. ama şunu söyliyim, stres haricinde okadar rahattımki, o rahatlığı ne askerden önce ne askerden sonra bulamadım :)
ha sahi hocam 6ncı hudut alayında hudut tazminatı vardı benim zamanımda. sizdede öyle bişey olabilir belk. işe bide bu yandan bak :) normal er 20 lira alırken biz 120 lira alıyoduk sene 2005-2006 da :)
-
Manuel takılacaksın...
-
kardes ben askerden geleli 2 ay oluyor hakkari semdilli aktütün karakolundaydım SEn Toplama Merkezine Dusmusun Ama sofor oldugundan Fazla Sıkıntı cekmessın Hafta sonları Carsşısı Vardır Her Ay En Az 150 ytl Maas Veriyolar Cok buyuk bir yer oldugundan Arazi Olması Kolay olur :) Doguya Dustum RAhatım Diye Dusunme Orasınında Batıdan Farkı yoktur :) Batıdakı kuralları uyguluyolar KTM de Askerlik yapılmaz Cok insanla Ugrasırsın Sonucta Butun Doguya izne gelen ve giden hastaneye Gidecek Askerler Van KTM Ye KAtılmak Zorunda :( Googledan Van Ktm Diye Arratır Daha Fazla Bilgi bulabilirsin
-
eyvallah dostlar
-
neresi olursa olsun sağ salim dönde gerisi boş bence
-
Kardeşim hiç merak etme ben Vanlıyım çok iyi yere çıkmış yerin çarşının tam ortasındasın :D İsmini verirsen yazın ziyaretine glirik :D yazları vandayım ona göre haydi hayırlısı.
-
Van merkez 100 yataklı askeri hastanedeydim bende.. van merkez güzel yer dogunun parisi gibi.. ileçeleri için aynı şeyi soyleyemecem merkezde kalırsan askerliğin yarısını bitirdin say.. hakkında hayırlısı olsun hacım..
-
ltcelik bunu yazdı:
Manuel takılacaksın...
-----------------------------zuhahaa
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------ltcelik bunu yazdı:
Manuel takılacaksın...
-----------------------------zuhahaa
-----------------------------şap atıyolarmıymış ordada =)
-
öncelikle hayırlısı olsun kolordu gibi büyük bir yere gidiyorsun ben ankara 4. kolorduda yaptım batının zorluğu yanında korgeneralin olduğu binada 13 ay geçirdim şöförlüğünüde yaptım çeşitli albayların haberciliğinide eğer elin yüzün düzgünse vede kolorduda kalırsan bayağı rahat edersin ankara olmasada kolordu olduğu için bunları söylüyorum,albaylar bol olur kolordularda habercilerde öyle artı şöförlerde ne kadar elin yüzün düzgün o kadar iyi yere düşme şansın oluyor ne yap et kolorduda kalmaya çalış rahat yerlerdir hayırlı teskereler