Usta Birliği Van Çıktı Nasıl Bi Yerdir
-
benim yiğen komando olarak manisada acemiliği atlatıyo suan. mulayim olarak gitti anlattıklarına bakılırsa bir süre sonra canvarlık bunada bulaşır diye umuyorum :D Nişancı diye takıma alıcaklarmış.
ben hala gidemedim askere pufff :/
-
kaçakcılar ugrasıcaksın sanırım. rahat bi yermiş. o değilde bizim arkadasta van erçis e düştü. adın ne senin :) sölim onada tanısırsınız :)
-
Bende askerliği van başkale de önder sert hudut karakolunda yaptım.Sen jandarma asayişe düştüysen hem ii hem kötü derim.
Eğer Van merkezde kalırsan güzel geçer askerliği.Maaş zaten vanın her yerinde aynı er 170 alıyo şuan.Çavuş ta 180 alır.
Jandarma terör olayları ile daha çok meşgul olur ama korkun olmasın çok terör olayı olmaz vanda.
Daha çok mayınlama üzerinde etkili olurlar teröristler.6. hudut alayına bağlıydı bizim karakol.Biz kaçakçılara müdahale ediyorduk ama jandarma ile birlikte koordine oluyorduk.Bize destek başkale ilçe jandarmadan gelirdi tabi =)
Sen merkezde olursan birde şöför olursan çok rahat bir askerliğin olur.
Van doğunun en iyi askerlik yapılacak yeridir.
Van merkezde kaçakçılar fink atar.Eee sınır ili kaçakçılık çok olunca çarşısında bolbol elektronik eşya bulursun.Ucuz tabi
Yalnız cep telefonlarını tavsiye etmem.Hepsi çin malıdır.Kaçak ucuz ama istanbuldakilerle aynı.Çin malı her yerde aynı =))
Vanda rahat olacaktır askerliğin merak etme.Yalnız kışın soğuk ve karlı olur genelde.Özellikle ilçeleri ve dağlık kesimler, sınırlar... Öyleki benim askerliğimi yaptığım karakolda -40 olduğu zamanlar da oldu.Van merkez o zaman -7 - -10 dereceydi. =)
Sen sen ol kalın giyin.Yakıcı bir soğuk yok havası iidir. Derecenin düşüklüğüne bakma sen....
-
Vatan millet Sakarya
Orasıda memleketın bı topragı hayırlı olsun
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------.yaptığım karakolda -40 olduğu zamanlar da oldu.Van merkez o zaman -7 - -10 dereceydi. =).
-----------------------------
yuh be kardesim Perihan karakolu bile -40 Gormemistir -
Soğuk.