folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Usüle Aykırı İşlem Yapan Memura Direnmek Suç Mu?

Usüle Aykırı İşlem Yapan Memura Direnmek Suç Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Hayır hocam, hiç bir vergiye tabi değilim.

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Kimse bakamayacağı köpeği alıp da başına bela etmez.

En kötü ihtimal yeddiemin olarak sana verirler. :-))

Hiç bir vergiye tabi değilsen de kimse senden bişey almaz.

Senin dosyan gibi kilolarca dosya satın alıyor şirketlerden avukatlar.  

Unutulur gidersin yani.  :-)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Sırf ibnelik için ben haczederdim. Aylarca borcu şu ay ödeyeceğim deyip kandırmışsan her aradığımda farklı yalan atıyorsan, öğrendiğin birkaç kanun maddesini lakayt bir şekilde bana sanıyorsan, evine polisle gelir üstünü bile artırım, çıkarken de fötücü sanmışlar diye dedikodu yayar hem rezil eder hem de güle oynaya giderim. parayı tahsil edemem ama ruhum huzura erer.  Teyzeme dayına 89/1 gönderirim ailene de rezil ederim.  Böyle şeylerin yoksa sen normal bir borçlusun ve bir şey olmaz.  Delikanlı gibi ödeyemiyorum de geç git. (yanlış anlama) Sen kimsin ki senin köpeğinle uğraşsınlar.  Mustafa Sarıgül gibi birilerini devreye sokabiliyorsan o başka. 

edit:görev başındaki memura mukavemet suçtur. Memurun kim olduğunun önemi yok

Bence yetmez, yatağına kesik at başı da bırak "hukukçu" kardeş.

anlıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Hakkınızda yasal işlem başlattık diye mesaj attılar ama sırf bu yüzden de ağzın bal mı tutmasın şimdi acaba? 

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

Olay henüz gerçekleşmedi sadece yasal durumu bilmem yararıma olacak bir haciz durumu var ve üzerime olan tek şey köpeğim kanunda ev ve süs hayvanlarına haczedilemezlik olsa da görevli memurun ne yapacağı belli olmaz buna örneklerde var nette araştırdım adamın köpeğini haczedip yediemine vermişler mustafa Sarıgül devreye girip kurtarmış felan.. Olay şu ki önce alsınlar sonra zaten şikayetini yapıp anasını ağlatırsın gibi bir durum söz konusu olamaz köpeğimi asla vermem mümkün olduğunca lisanı münasiple  anlatmaya çalışırım fakat almaya kalkışırlarsa olay büyür bu durumda ben memura direnmekten, fiili şiddetten Vs suçlu duruma düşer miyim gerçi düşecek de olsam tutumumu engellemeyecek ama en azından bu nasıl adalet diye şok yaşamam önceden haberim olursa 

bır denetımde zabıtadan bahsetmıyorum maliye sgk vs denetımde tepkı amaclı dokun , rısklı yerlere polislerle gıderler, olmadı anında polis cagırılar . 

ebenı sıkerler önce karakola gırmeden  fızıkı olarak doverler sonra saglık muayenesıne gırersın ,hele karsında kadın memur var ıse cok daha şiddetli olur , sonra da hakkında dava açılır. 

Onu gec o memurun esı kardesı babası arkadası var onlarda tek tek sıkerler adamı haksızsan ger gun gelıp gelıp döverler. bu işler ali kıran başkesenlikle olmaz hocam. 

Yapacagın ıs bellı kopege bır tane karne cıkart , adamların goturme riskine karsılık arkadasımın kopegı dıyeceksın kı ben sanmıyorum memurun goturecegını de ,  mal olarak geçmez,

devamlı mıdye aldıgım bır cocuk vardı zabıta geldı ben 1 posetın parasını verıp almıstım , tezgahı komple almaya kalktı dedım ne yapıyorsunuz , komple tezgahı satın aldım ılk posetı paket yaptı dıgerlerını de yapıyordu. 

o noktadan sonra gelıp alamıyor zabıta parası odendıgı ıcın benım sahsı malımı gasp etmıs oluyor , ek olarak burada gorevı kotuye kullanma durumu da oluyor. 

olay bellı ıtıraz etmeyeceksın ,  ki bu faturadandolayı hacız vs olaylarında satıyorlar borcları ttnet olsun dıger fırmalarda satıyorlar avukatlık burolarındakı musterı temsılcılerı arıyor ızmırde harleydavidson kafenn orada bır hukuk burosu vardı ıcerıde abartısız 10 15 tane musterı temsılcısı vardı mılletı arayıp pazarlık yapıyorlardı ınsanlar da gıdıp borclarını oduyorlardı.

ben senı anlıyorum aydında okurken ust kat komsumla kopegıme vurdu dıye kovaladım  jandarmaya sıkayet etmıstı pust .gızlı olsa konu acıklardım detayını .

kopek candır cocugudur ınsanın , adam vurdurur insana anlıyorum. 

sakin olmakta fayda var usulu belli gideceksın baskası adına karne cıkartacaksın bır arkadasının uzerınekarne cıkarttır tc kımlıknosunu da yazacaksın bu kadar basit temiz.

senın hatan borcu yoktur kagıdı almamak olmus, bıldıgım kadarıyla da emsal ornek olarak  kırmızıda gecmedıgın halde ceza kesılıyor sana ya da hızdan dolayı ıtıraz etmen ıcın once borcunu odemen gerekıyor. Sen o borcu odemekle yukumlusun. 

Sen odedım dıyorsun bunu yasal yoldan ıbraz etmen gerekıyor , fatura ınt dekontu vs olması lazım elınde, yok ıse yıne odeyeceksın sonra ıtıraz edeceksın . 

ödemiyorum dersen olmaz , gelen memurla alakalı bırsey degıl kı bu o adamda ısını yapıyor , guzel bır ıs degıl dusun mıllet kredı kartını odeyemıyor gıdıyor evıne bakıyor hıc bırsey yok, kimse haciz memuru olmak ıstemez ,  hacız esnasında avukat duruyor mu bılmıyorum o sırada bulunmak ıstemez diye dusunuyorum bıraz empati kurunca 

hipokondriyak tarafından 11/Kas/16 23:42 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

hocam peder maliyeci yarın bi sorayım sana dönüş yaparım 

No way out
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Sırf ibnelik için ben haczederdim. Aylarca borcu şu ay ödeyeceğim deyip kandırmışsan her aradığımda farklı yalan atıyorsan, öğrendiğin birkaç kanun maddesini lakayt bir şekilde bana sanıyorsan, evine polisle gelir üstünü bile artırım, çıkarken de fötücü sanmışlar diye dedikodu yayar hem rezil eder hem de güle oynaya giderim. parayı tahsil edemem ama ruhum huzura erer.  Teyzeme dayına 89/1 gönderirim ailene de rezil ederim.  Böyle şeylerin yoksa sen normal bir borçlusun ve bir şey olmaz.  Delikanlı gibi ödeyemiyorum de geç git. (yanlış anlama) Sen kimsin ki senin köpeğinle uğraşsınlar.  Mustafa Sarıgül gibi birilerini devreye sokabiliyorsan o başka. 

İş bu ya. Biri de çıkar sırf i.neliğine seni bir tenhada kıstırır. Bir güzel döver. Elbiselerini alır en işlek caddeye bırakır mesela. Sonra polisi arar sapık diye ihbar eder. Polis seni içeri alır. Bir iki gün misafir eder. Aileni arar. Çıplak bulduk der, akli dengesi yerinde mi diye sorar. Olay basına yansır. Senin psikolojin bozulur. Ömür boyu psikolojik destek almak zorunda kalırsın. Ama ne gerek var işte bunlara. Bırak adam gibi yaşa işte :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    TaRuZ bunu yazdı

şunu yazıp bıraksan kimse sana bir şey demezdi

ama işin içine fantazi dünyanı katıp çirkinleşince, aynı üslubla counter-attack'ı hak ediyorsun hukuku temsil etmede fail olmuş birey

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

1. İhtimal : (Köpeğin sensiz bir zaman geçirecek) -> Diyelim köpeğini haciz ettiler aldılar dava açtın geri alacakmısın evet yasa senden yana. Köpeğin belki biraz aç susuz kalacak ama alacaksın.

2.İhtimal : (Yine Köpeğin sensiz zaman geçirecek) -> Diyelim köpeği vermedin zorluk çıkarttın seni tutup 24 saat göz altına aldılar. Sonuç yine aynı köpeğin sensiz.

Aradaki fark şu 2. ihtimalde sende yıpranıyorsun ve 1.ihtimal geçerlidir. 

O yüzden kasma ver köpeği (Tabi hakkını bilerek gerekli cümleleri kur) baktın olmuyor bırak alsınlar dava et al geri.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Hakkınızda yasal işlem başlattık diye mesaj attılar ama sırf bu yüzden de ağzın bal mı tutmasın şimdi acaba? 

Mesaj attılarsa baştan sittir et zaten. Sen konuyla ilgilenirsen eğer onlar sana yöneliyor bu adamda heralde para var diye. :-)))

Dediğim gibi dosyalar kiloyla alınıp her isme mesaj atıyolar. Geri dönüş yapanlar korkan insanlar deyip o kişiden alabildikleri kadar para almaya çalışıyolar. :-))

Türkiyede icra bayadır bu şekilde devam ediyo. :-)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 4859 Toplam Mesaj: 36
haciz usüle aykırı işlem yapan memura direnmek