Utanmazlar Haysiyetsizler Şerefs..Ler
-
nisan la ekim karşımış ufak bi hata büyütmeye gerek yok.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------baskı hatası filan hikaye anlatmayın. art niyetlerini iyi biliyoruz. Atatürkçü eğitimden dinci eğitime geçirmelerini iyi biliyoruz.
Bu kadar vurdum duymazlık olamaz. Beceriksizliktir bu.Geçmişine bu kadar mı değer veriyorlar.hoş hiç vermiyorlar ya.
22 GÜN 22 GECE SAKARYA MUHAREBESİ ARDINDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KİTAPLARDAN SİLENLER HAİNDİR.ONLARA DESTEK VERENLERDE HAİNDİR. SUSANLARDA HAİNDİR. DAHA VARMI ÖTESİ. NE BİLİYORSUNUZDA SAVUNUYORSUNUZ.RESMEN TARİHİMİZİ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR. MİLLETE SALAK BU MİLLET ANLAMAZ DİYORLAR. KÖRMÜSÜNÜZ !!!
-----------------------------hocam sen neden bahsediyosun ya? var mı mantıklı bi açıklaman niye bilerek ekim yerine nisan yazsınlar ki? ingilizce october ı nisan april ı da ekim yapmaya çalışıyolar deme bana?
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
nisan la ekim karşımış ufak bi hata büyütmeye gerek yok.
-----------------------------nedemek büyütmeye gerek yok. 30 Ağustosu ders kitaplarından kaldırmışlar görmüyormusunuz.
Benim atalarım sakaryada savaşmadı mı ? inönüde kütahyada eskişehirde savaşmadı mıda onbinlerce şehit vermedikmi bu topraklar içinde 30 ağustosu zafer bayramı olmadığını kitaplardan çıkartıyorlar.tarihini geçmişini bilmeyenler okumayan araştırmayanlar amann nolcakki diyenlerdir.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hazmettire hazmettire
-----------------------------Sanırım benim gibi " Hazım Problemi " çekenleri hesaba katmamılar
-----------------------------Dostum Sözüm Meclisten Dışarı, Seni Tenzil ederim. Ancak Belirtmeden Edemeyecem. Yıllardır Söyledim Söyledim Söyledim, Azımda Tüy Bitti, Bakınız Söylediklerim Yerini Nasılda Bulup Cuk Diye Oturuyor. Şimdi Sözüm Ona Aşırı Gelişmiş Milliyetçi Edaları ile Gariban İnsanlar la Oynaşmayı, Yada İt Dalaşına Girmeyi Kutsal Vatan Savunması Zanneden Milliyetçiler Ne Yapacak Merakla Onu Seyrediyorum.
Buyrun hep Derdim, Politika politika, Doğru Politika ve Halka Hizmet idi, Refah ve Mutluluk Yolumuz. Biz Ne Yaptık, Devlet ile Gizli Örgütlenmeler, Sağcı Olmalar, Solcu Olmalar, Anasını Belledik, Vatanın Çalışmadık, Ekonomimiz Dışa Bağlı, Tarihimizide Değiştirecekler işte. Hemde Göz Bebeklerimizin içine Baka baka.!!!
-
o rus, bu çocukları; bunu hep yapıyor.
-
Her sene olan bişey bana çook normal geldi her sene farklı hatalarla meb karşımızda
-
yakında kitaplara ne 23ü alırlar ne 29u yılan gibi derinden derinden sessizce geliyorlar
sonumuz hayrola
-
birkaç şeye baskı hatasıdır gözden kaçmıştır diyebilirdik belki ama
böyle şeyleri hiçkimse gözden kaçırmaz yanlışlıkla yapmaz inanmıyorum
bahsi geçen bilmem nerenin kurtuluşu ya da kavun bayramı değil ki!!
-
Bu konuyu herkez görmeli tepkimizi koymalıyızt muridler
-
büyütmeye gerek yok la ha yusuf ha josef :) ha islam ha hristiyan neyi büyütüyonuz a.q. ha türk ha ecnebi, ha sünnetli ha sünnetsiz... ha önden ha arkadan fark yok a.q. hzmettire hzmettire diyalogla sevgiyle hacıyla hocayla muhabbetle sohbetle a.q.