folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Utanmazlar Haysiyetsizler Şerefs..Ler

Utanmazlar Haysiyetsizler Şerefs..Ler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    underzero bunu yazdı:

ne soylesem ne yazsam az gelir

küfür etsem banlanırmıyım ? :D:D:D

Hiç yakıştıramadım, ben seni daha Oturaklı felan Biliyordum hocam... Küfür Acizlerin işidir, Dersem Alınmazsın umarım. Çünkü Gerçektende Çaresiz Kalmış Aciz İnsanların Sarıldığı Ve Kendisine Hiç Bir Getirisi yada Problem Çözer Tarafı Olmayan Bir Eylemdir. 

Ha Dersinki İçimi Boşaltsamda yeter, O Faydası Var Dersen, Sana Daha Mantıklı İç Boşalma Tekniklerine Yönelmeni Öneririm. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    http://www.derindusunce.org/wp-content/uploads/2009/06/20090603_derin_dusunce_org_milli_egitim_3.jpg

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Ben fena halde hazmettim... zçacak yer arıyorum

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    sahi RTE amerikadan döndü mü?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    lazım, lazımlık lazım

Toplam Hit: 5806 Toplam Mesaj: 36