Utorrent 2.0.3 Hız Ayarları
-
arkadaşlar u torrentin 2.0.3 versiyonunu kullanıyorum şuandada gta episodes from liberty cityi indirmekteyim fakat hızı yavaş sanırım hızlandırma ayarlama falan bakıyorum hep eski versiyonları war anlayamadım 2.0.3 ünkini bilen warmı ..
saygılar @kingoftheangel
-
2.0.2 stabil olan değilmiydi?
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
2.0.2 stabil olan değilmiydi?
walla hocam ben pek anlamam :D tarikatta en iyi program u torrent demişler bende indirdim googledan hep 2.0.3 wardı -
bir torrent i tam kapasite hızla indirmek istiyorsan seed inin leech değerinden yüksek olması lazım.ben 2.0.1 kullanıyorum.tavsiye ederim.gayet hızlı.yanlız port açman gerekiyor.açtığın portu utorrent in ayarlarından girmen lazım.sen indir.yardımcı olurum ben.
-
1.6 ve 1.8.2 üzerine tanımam :D
-
bilie_jean bunu yazdı:
bir torrent i tam kapasite hızla indirmek istiyorsan seed inin leech değerinden yüksek olması lazım.ben 2.0.1 kullanıyorum.tavsiye ederim.gayet hızlı.yanlız port açman gerekiyor.açtığın portu utorrent in ayarlarından girmen lazım.sen indir.yardımcı olurum ben.
hocam ben dün indirmeye başladım bu gta 4 ü şimdiye kadar %25 i indi senin dediğinn versiyonu direk yüklesem kaldıgı yerden devam edermiki :/ -
versiyonu falan boşver.
kaç seeder var ?
port açık mı ?
güvenlik duvarı engelliyor mu ?
-
işte hocam ben baktım bu portunun açıkmı kapalımı oldugunu anlamak için kapalıysada açmak için bi kaç dökümana baktım daha farklı bu versiyonuyla anlayamadım yani o yüzden kitlendim kaldım şuanda silip dier versiyonlarıda yükleyemiyorum ha şimdi baktım bu seeder dediğin olay eşler ise 15(160) bide ortaklar war oda 44(284)
edit: hocam bu seed leech falan yazmıyo torrentte bende fazla bilmiyorum hangisi seed hangisi leech falan bunlar hakkında bi bilgi verseniz ona göre devam etsek mevzuya
-
düzgün bir torrent sitesinden çektiysen ounu hiçbir ayar yapmadan son hızda indirmeye yaparsın
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
işte hocam ben baktım bu portunun açıkmı kapalımı oldugunu anlamak için kapalıysada açmak için bi kaç dökümana baktım daha farklı bu versiyonuyla anlayamadım yani o yüzden kitlendim kaldım şuanda silip dier versiyonlarıda yükleyemiyorum ha şimdi baktım bu seeder dediğin olay eşler ise 15(160) bide ortaklar war oda 44(284)
edit: hocam bu seed leech falan yazmıyo torrentte bende fazla bilmiyorum hangisi seed hangisi leech falan bunlar hakkında bi bilgi verseniz ona göre devam etsek mevzuya
-----------------------------versiyon önemli değil.
Eşler(Seed)'ler ne kadar çok o kadar iyi. sende şuan 15 kişi paylaşıyor dosyayı buda yavaşlık yapıyor.100-200 küsürlük seederler olan torrentleri indir.
-
peki hocam sağolasın anladım mevzuyu fakat bunun portunu falan açsak biraz daha hızlandıramazmıyız öyle bi imkan warmı