Utorrent 2.0.3 Hız Ayarları
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
peki hocam sağolasın anladım mevzuyu fakat bunun portunu falan açsak biraz daha hızlandıramazmıyız öyle bi imkan warmı
-----------------------------seeder sayısı az hocam.
torrent ekranının resmini koyarmısın buraya
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
peki hocam sağolasın anladım mevzuyu fakat bunun portunu falan açsak biraz daha hızlandıramazmıyız öyle bi imkan warmı
-----------------------------programın portu otomatik açması gerekiyor programı açtığında alttaki imleçte bilgiler yazar DHT:24 falan onun sağında yeşil ışık var ise program port engeline takılmadan çalışıyordur sarı ise port açılmamıç açılmaya çalışılıyordur kırmızı ise açılamamaktadır..
-
kusura bakmayın sizide ugrastırıyom iki saattir yanıp sönen ışığı arıyorumda öyle bi işık yok bide laptopta ss alma tuşu yok neyse kapatalım bari programı sağolun hocam benim gibi torrent bilgisi 0 bi adama yardım etmeye çalıştınız için :)
-
hacı kafanı karıştıracak birşey yok yapacağın şey çok basit.bidefa gta nın seeder ına bak.leech inden düşükse zaten çok yavaş iner.yada ver linki ben bakayım.
eğer seed düşükse gta nın başka bir torrent ini bul.eğer seed yüksekse modemin modelini yaz buraya.port açman için yardımcı olurum.geriye birşey kalmıyor zaten.açtığın portu utorrent e yazıyorsun okadar.