folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Utorrent İnternet Bağlantısı Kesme Hakkında Yardım!!!!

Utorrent İnternet Bağlantısı Kesme Hakkında Yardım!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarimurat
    sarimurat's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var şu son 1 haftadır yaşadığım bi prblem hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Utorrenti açar açmaz internet bağlantımı kesiyor nedenini bi türlü bulamadım kendi çabalarımla denediğim yollarla port açtım virus prgramını kaldırdım her şekilde denedim ama bir türlü bağlantımın kesilmesine engel olmuyor utorrenti açar açmaz internet bağlantım kesiliyor modem adsl ışığı sönerek internet tamamen devre dışı kalıyor utorrenti kapatır kapatmaz internet yenieden geliyor neden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınız bekliyorum.

Bu arada kullandığım sistem windoww xp modem airtest rt 404 utorrent ver 2,01 şimdiden hepnize tşk ederim....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

utorrenti sistemden revouninstler veya cclenaer ile kaldır

kalıntı bırakma (registriy,c:\kullacı adın\aplication data\utorent vs.)

sonra tekrar kur ve yeni bir port aç,öncekileri sil

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarimurat
    sarimurat's avatar
    Erkek

arkadaşım bunların hepsini denedim ama yine sonuç alamadım yine bağlantım kesiliyor :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

sarimurat bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım bunların hepsini denedim ama yine sonuç alamadım yine bağlantım kesiliyor :(

-----------------------------

başka torrent prg kur

bitcomet mesela

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarimurat
    sarimurat's avatar
    Erkek

HOCAM ONLARIDA DENEDİM TORRENTLERİN HEPSİNDE YAPIYOR NEDEN OLABİLİR BİLMİYORUM KAFAYI YİYECEM BULAMAZSAM EĞER

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

benimde başıma gelmişti benim sorunum utorren açık olunca tarayıcılarla internete bağlanamıyordum. güvenlik duvarlarını kaldırıp yeniden yapılandırılınca çözdüm.

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarimurat
    sarimurat's avatar
    Erkek

güvenlik duvarım açık arkadaşım diğer yollarıda denedim yapılandırmasına gelince uttorent zaten izin verdim ekli prglam içinde ama torrenti açınca komple net gidiyor bende tarayıcılar değil sadece msn filn hepsi kesiliyor bağlantıdan dolayı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/Forum-Torrent-Indireyim-Ama-Surf-De-Yapayim-Istiyorsaniz-130872/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarimurat
    sarimurat's avatar
    Erkek

ustad bununda denedim şimdi ama nafile yine bağlantım gidiyor benim prblemimi anlatamadım sanırım ie mozilla yada şu bu açılsın değil torrenti açtığım zaman netim kesiliyor üstelik torent bile indirme yapmıyor komple internetim gidiyor adsl ışığım sönüyor kapatınca torenti geri geliyor ışık ve internetim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Hmm gerekli port ayarlamalarını yaptıktan sonra aynı sonuçla karşılaşıyorsan ttnet ara izah et yardımcı olsunlar hatla ilgili bi durum modemde ışık gidiyorsa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Aktif torrent sayısını 1'e düşürerek temiz temiz kullanıyorum ben, denemediysen tavsiye ederim.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 3937 Toplam Mesaj: 16