Utorrent İnternet Bağlantısı Kesme Hakkında Yardım!!!!
-
hattınla ilgili problem olabilir. modeminle ilgili de bir problem olabilir.
hataları teker teker ayıkla.
önce başka modem dene, eğer yoksa aynı modemle format atıp dene, oda olmassa ttneti ara hattının desteklediği ayarlar normalmiymiş öğren, ağrıza kaydıda çıkarttır. uğraşsınlar.
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
Aktif torrent sayısını 1'e düşürerek temiz temiz kullanıyorum ben, denemediysen tavsiye ederim.
-----------------------------upload'ı düşür 10-15 kb arası yap,download limitinide bağlantı hızının yarısı yap
ve aktif torrent sayısını 1 yap baktın olmuyor kasaya bir bardak su dök
daha ne diyeyim :)
-
YARDIMLARINIZ İÇİN TŞKLER AMA HİÇ BİRİDE OLMADI TTNET HIZIMIZI 8MBT ÇIKARMIŞTIK BİZİM BU BÖLGE DESTEKLEMEDİĞİNDEN DOLAYI UZUNCA Bİ SÜRE KESİLME OLDU SONRA GELİP ÖLÇÜM YAPTILAR 6 MBT ÇEKTİLER SONRA YİNE DÜZELMEDİ GELİP 4 MBT ÇEKTİLER SÜREKLİ NET GİDİP GELİYORDU ŞU ANDA PRBLEM DÜZELDİ AMA TORRENTLE İNDİRME YAPAMIYORUM DİĞER İNDİRMELERİN HEPSİ NORMAL AMA TORRENT PRGRAMLARI ÇALIŞTIĞI ZAMAN ANINDA MODEMDEN GİDİYOR NET IŞIĞI SÖNÜYOR MODEMİDE DEĞİŞTİRDİM DENEDİM PORT AÇTIM BİLG FORMATLADIM AMA NAFİLE HATTAN KAYNAKLANIYOR SANIRIM AMA NE DİYCEM ARIZAYA TORRENT ÇALIŞMIYOR DESEM İNDİRME YAPAMIYORUM DESEM NE YAPACAKLAR Kİ ADAMLAR İLGİNİZE TŞK EDERİM
-
sen söyle aga en azından bi fikrin olur ne yapıcakları onlara kalmış nihayetinde faydalanman gereken bi hizmet bu demek ki sana hizmeti doğru şekilde sağlayamıyolar problemi belirterek onlara bu konuda yardımcı olmalısın
-
hocam haklısında internette uzun süredir prblem vardı iş yeri olduğu için herhangi bi dönüş yaparlarda benle değilde başka biriyle görüşürlerse işte ozaman şirket içinde başım ağrır o yüzden tekrar arayamıyorum adsl hizmet hattını yoksa bende düşündüm ama adamlar böyle bişey yaparsa iş yeriyle papaz oluruz...