Uydu Alıcı Aldım Ama Sinyal Yok, Net Görüntü Alamıyorum
-
Arkadaşlar atlanta diomond hd box aldım şu ürünü.
ama sinyal yok görüntü alamıyorum çok gösteriyor kayboluyor. Sinyal 78 lerde felan, kalite 12 13 lerde.
Bu sorunu nasıl halletcem? Eğer halledemezsem hepsiburadaya geri yollucam galiba. 290 tl verdik güzel bir uydu alıcısı için ama olmadı.
-
-
hocam yörüngeye oturmamıştır
bi tane ölçüm cihazı var onunla türksat uydusuna oturt lnb ayarıda kayık olabilir yada televizyoncu çağır
evde sinyal %100 benim
-
DJ_Alper bunu yazdı
bi tane ölçüm cihazı var onunla türksat uydusuna oturt lnb ayarıda kayık olabilir yada televizyoncu çağır
evde sinyal %100 benim
uyduya oturt diyonda o oturtma işlemi nasıl yapılıyor :D
-
Tengri bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
evde sinyal %100 benim
uyduya oturt diyonda o oturtma işlemi nasıl yapılıyor :D
aga çanağı çevirecen işte :D
ya televizyoncu çağır yada aşağıdan biriyle telefonla ayarla yada
cihaz al uydu bulucu çık ayarla in :D
-
ARKADAŞLAR UYDU MESELESİ AÇILMIŞKEN REKLAMLARDA MİNİ SCARTLAR VAR BUNLARDAN KULLANAN ARKADAŞLAR VAR MI KULLANIŞLI MIDIR?
TEŞEKKÜRLER
-
yarasaadam bunu yazdı
ARKADAŞLAR UYDU MESELESİ AÇILMIŞKEN REKLAMLARDA MİNİ SCARTLAR VAR BUNLARDAN KULLANAN ARKADAŞLAR VAR MI KULLANIŞLI MIDIR?
TEŞEKKÜRLER
eve plazma aldıkdan sonra o scartlıya geçtik , fena değil ama arayüzü çok kötü bizdeki receiverda , birde kanal arası geçişler çok yavas 3-4 sn sürüyor rahat , daha iyisi varmı yokmu bilmiyorum ama iş görüyor :)
-
Shephard bunu yazdıyarasaadam bunu yazdı
TEŞEKKÜRLER
eve plazma aldıkdan sonra o scartlıya geçtik , fena değil ama arayüzü çok kötü bizdeki receiverda , birde kanal arası geçişler çok yavas 3-4 sn sürüyor rahat , daha iyisi varmı yokmu bilmiyorum ama iş görüyor :)
http://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14400-UYDU-ALICI.html
kullanıyorum zaten ince ekranlarda kutu kullanmak biraz kötü olur memnunum 2 tane aldım 2 tvyede sıkıntı yok
yanlız ara sıra ben tvnin yanından geçerken ses açılıyo veya kanal değişiyo onu çözemedim :D
-
aradım servisini kadınla her boku denedik yok, sinyal alamıyoz. O değil ben şimdi kimi arıyım gelsin kontrol etsin, çanağı felan. Amk kadına dedim servis yollayın, neyse öderim parasını, bizim öyle bir imkanımız yok diyo. Sokuyum böyle işin pokemonuna.
-
şimdi eski alıcıyı taktım, oda göstermiyor hiç, noldu amk ya.
-
Çanaktan gelen kablo düzgün bağlanmamış olabilir disecq ayarları düzgün olmayabilir..