Uydu Ve Şifre Kırımı (İstek)
-
beyler bizim evdede var dreambox fakat çoğu dandik kanalları izlemyemiyorum sadece bi kaç digiturk film kanalı ve ligtv izleyebiliyorum oda maç günleri az da olsa donuyor bi kaç kere..
bu server olayı tam olarak nedir nerden ayarlanıyor biz uydu alıcısını bi arkadastan aldık ücretsiz askere gitti o 1 seneliğine verdi bosta kalmasın die.. bu HD kanalları film kanallarını belgesel kanallarını felan çoğunu açmıyor extra ayarı felan varmı bunun biz direk taktık çalıştı :)
-
dreambox500s 115 tl hd cihaz almak istersen 250 tl ciıvarı ethernet girişli.serverde 6 ay 100 tl falan genelde yurtdışı serverler.
-
slaughter bunu yazdı:
-----------------------------
:D 4 yıldır bu işi yapıyorum risk olayına gelince ucuz server bulabilirsin ama kaçma olasılığı yüksek diyosun sende. şuanda birçok müşterim var bu şekilde kullanan konuyu uzatmamak gerek yasal yaptrmları var sonuçta :D kurabilirsen kur :D madem kolay okadar ayrıca kaçıp gitme :D benim amacım burda bilgi vermek zaten mşterilerim memnum burda tahribat ayrıcalığı ile bilgi verdim dileyen pm den yazsın.
-----------------------------bi forum mesajına bakıpta yasal yaptırım aramaz kimse hocam 4 yıldır bu işi yapıyosan bak türkiyede bilyon tane forum var hepsinde detaylı bilgi var.. bilgi vermeye yada tartışmaya yasal yaptırım uygulansaydı, bu forumların hepsi kapanırdı..
ikincisi ben satışını baltalamadım ki satışda yapmamışsın zaten.. Sen bilgini ver geç isteyen seni bulur zaten hocam.. Sana ne benim neyi kurup kuramadığımdan. Ben sana senin hizmetinin fiyatı pahalı bu benim bulduğum daha uygun daha güvenli mi demişim.. Hatta yazmışım bunlar kaçabilir diye..
Nasıl okuyosunuz mesajları bi anlasam ((:
Adam "nette araştırdım ama adam akıllı bi sonuca ulaşamadım neyin nesidir hocalar bu" bunu sormuş bulabildiğimizi yazmışız.. Konuyu açana fiyat vermişsin işine geliyosa senden alır zaten işine gelmiyosa niye zorlamaya çalışıyosn ki..
Ben bi daha baktım senin nickini bile yazmamışım hoca hayırdır ((: bi daha oku sen dönde mesajı sana sataşmıssam allah'a havale et butonunu kullan..
-
HanDsomE bunu yazdı:
Hocalar bu dreambox yada greenbox tam hatırlamıyorum doğrusu hangisi bi uyducu söylemişti. d-smart paralı kanallarından digitürk yayınına kadar herşeyi izliyormussun vs die fiyatı 320 lira dedi. nette araştırdım ama adam akıllı bi sonuca ulaşamadım neyin nesidir hocalar bu
-----------------------------ne 320 tl si ya
sakın kaptırmayın parayı ibnelere
dreambox ın orjinali 500 - 600 den aşağı deil çakmaları 100 - 140 tl arası bulursunuz bu birincisi
server olayına para kaptırmayın.olayın adı zaten kart sharing biliyorsanızda hatırlatma olarak düşünün
şurda 3-5 mürid bir araya gelip modül v.s gerekli şeylri alsa 320 den daha aşağı gelir hemde bölüşüp ucuza getirmiş olursunuz
bir şişi server olur diğerleri ona bağlanıp film,futboll v.s diğer bazı şeyleri izlemenin tadını çıkarırsınız
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------slaughter bunu yazdı:
:D 4 yıldır bu işi yapıyorum risk olayına gelince ucuz server bulabilirsin ama kaçma olasılığı yüksek diyosun sende. şuanda birçok müşterim var bu şekilde kullanan konuyu uzatmamak gerek yasal yaptrmları var sonuçta :D kurabilirsen kur :D madem kolay okadar ayrıca kaçıp gitme :D benim amacım burda bilgi vermek zaten mşterilerim memnum burda tahribat ayrıcalığı ile bilgi verdim dileyen pm den yazsın.
-----------------------------bi forum mesajına bakıpta yasal yaptırım aramaz kimse hocam 4 yıldır bu işi yapıyosan bak türkiyede bilyon tane forum var hepsinde detaylı bilgi var.. bilgi vermeye yada tartışmaya yasal yaptırım uygulansaydı, bu forumların hepsi kapanırdı..
ikincisi ben satışını baltalamadım ki satışda yapmamışsın zaten.. Sen bilgini ver geç isteyen seni bulur zaten hocam.. Sana ne benim neyi kurup kuramadığımdan. Ben sana senin hizmetinin fiyatı pahalı bu benim bulduğum daha uygun daha güvenli mi demişim.. Hatta yazmışım bunlar kaçabilir diye..
Nasıl okuyosunuz mesajları bi anlasam ((:
Adam "nette araştırdım ama adam akıllı bi sonuca ulaşamadım neyin nesidir hocalar bu" bunu sormuş bulabildiğimizi yazmışız.. Konuyu açana fiyat vermişsin işine geliyosa senden alır zaten işine gelmiyosa niye zorlamaya çalışıyosn ki..
Ben bi daha baktım senin nickini bile yazmamışım hoca hayırdır ((: bi daha oku sen dönde mesajı sana sataşmıssam allah'a havale et butonunu kullan..
:D sen baya bi hırs yapmışşın hocam amacım sataşmak degil zaten dileyen istediğini alır bende zaten pm atanlara bilgi verdim eğer bilgi isteniyorsa pm den veririm dedim :D Vazla abartmayalım neyse ilgilenenler pmden görüşürüz -
olay aslında su cihazı aldıgın bayi vs sana ccam serverlı olarak veriyor buna parasıda dahil makina ztn ucuz ama yıllık parasını aldıı için fiyatı o kdr yukselior eyer netten sifre istiorsan baglantın olucak uydudan istiyorsan tek yada cift anten li secimin var bunuda serverlar belirliyor bildigim kadarıyla senelik serverlar var ama server coktugu zmn deiştiriorsun buda para demek :)
birde bedava ccam serv var forumlarda gez bulursun ama uzun sureli deildirler bilgine...
-
Silent_King bunu yazdı:
beyler bizim evdede var dreambox fakat çoğu dandik kanalları izlemyemiyorum sadece bi kaç digiturk film kanalı ve ligtv izleyebiliyorum oda maç günleri az da olsa donuyor bi kaç kere..
bu server olayı tam olarak nedir nerden ayarlanıyor biz uydu alıcısını bi arkadastan aldık ücretsiz askere gitti o 1 seneliğine verdi bosta kalmasın die.. bu HD kanalları film kanallarını belgesel kanallarını felan çoğunu açmıyor extra ayarı felan varmı bunun biz direk taktık çalıştı :)
-----------------------------çok fazla adam aynı serbera yuklenince donmalar aksamalı izlemeler olur tabiki
zamanında emulatörlerle izlerdik.onlarda hikaye olmaya başlayınca bu defada wincsc ile izlemeye başladık.cart sharig yani
free serverlar arardık nette buldukmuu yapısırdık.eh çok kişi girince ya düşüyordun yada yayın donuyordu