Uydunet 30 Liraya İnternet
-
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,447,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet-2017
Şuanda kablolu internette en uygunu bu. 24 megabit hız 25 megabit AKK. 1 Mayıs'tan sonra AKK sonrası hız 8 megabite düşecek. Yani saniyede 1 MB indirebileceksiniz. Günde 1 liraya geliyor.
Ek olarak kablolu yayında içinde. Discovery Channel, National Geographic, Flash TV gibi kaliteli kanallar var.
Bu ay son, 2 sene taahhüt şartı var.
İsterseniz 10 megabit hız, 50 GB AKK aynı fiyatada mevcut. Ama önermem Mayıs'ta 10 megabit, 5 megabit'e düşecek.
mkyb tarafından 13/Mar/17 01:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,447,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet-2017
Şuanda kablolu internette en uygunu bu. 24 megabit hız 25 megabit AKK. 1 Mayıs'tan sonra AKK sonrası hız 8 megabite düşecek. Yani saniyede 1 MB indirebileceksiniz. Günde 1 liraya geliyor.
Ek olarak kablolu yayında içinde. Discovery Channel, National Geographic, Flash TV gibi kaliteli kanallar var.
Bu ay son, 2 sene taahhüt şartı var.
İsterseniz 10 megabit hız, 50 GB AKK aynı fiyatada mevcut. Ama önermem Mayıs'ta 10 megabit, 5 megabit'e düşecek.
Hocam dayimlarin oturdugu apartmanda turksat kablo altyapisi var 24 mbit 35 gb akk + teledunya temel paket = 49 tl tarifesinde ama 3 senedir baya sorunlu gece sinyal kesintileri, yuksek ping, online oyunda lag, verdikleri modemin kablosuzu dusuk sinyal cekimi kalitesizligi vb. bolgeye ve apartman tesisatinin bakimina gore farklilik gosteriyor.. Bunlar fatihte merkezi bi yerdeler hemde. Vdsl konusunda Turknet disinda onerdiginiz 50-60 tl'den fazla olmayan kampanya var mi?
-
-
mkyb bunu yazdı
Modem istesek faturaya ek ne kadar ucret biniyor 24 mbit 75 gb akk 57 tl olan pakette? Vdsl modemi disardan alsak 200 tl bulacak galiba.
-
Superonline'da modem ücretsiz veriliyor hocam. Ancak abonelik sonunda sağlam ve çalışır halde iade etmek zorundasın.
-
mkyb bunu yazdı
Superonline'da modem ücretsiz veriliyor hocam. Ancak abonelik sonunda sağlam ve çalışır halde iade etmek zorundasın.
Modem bedavaysa iyiymis. Vodafone ek 6 tl istiyodu. Sagol hocam bilgilendirdigin icin yarin arayalim 10 gun icinde baglarlar ins.
-
Ekipleri yoğun değilse aynı gün geliyorlar.
-
Flash TV gibi kaliteli kanallar var. :)
bu bildiğimiz halay çekilen flash tv değil mi ?internet iyiymiş bu arada
-
istanbul ümraniye yamanevler mh ev tuttum, fiber yok, vdsl yok, uydunet altyapısı yok. düz adsl var.
ofiste vdsl var turknet kullanıyorum, eve de çekeyim mi turknet? yoksa altyapı adsl olunca 60TL'ye değmez midir..
muaythaist tarafından 13/Mar/17 08:42 tarihinde düzenlenmiştir -
muaythaist bunu yazdı
istanbul ümraniye yamanevler mh ev tuttum, fiber yok, vdsl yok, bu konuyu görünce baktım kablonet altyapısı da yok.
bi adsl var heralde. bana ne önerirsiniz internet için =))
doping adsl
-
Modem ihtiyacı olana sifir modem satabilirim vdsl. Türk telekom modemi