Uydunet 30 Liraya İnternet
-
10 Mbit olduğuna bakmayın, Uydu internetinde latency çok yüksek, Ping süreleri çok yüksek, sayfalar geç açılıyor, hele oyun hiç oynanmaz.
-
3 aydir turksat uydunetteyim problem yasamadim mersin merkez
-
Bu gun itibarıyla uydunet'e geçtim 22 megabit internet hızı var.Fiyat olarak 50 liraya (modem+uydu alıcısı ücreti dahil) memnunum
-
wm-t bunu yazdı
10 Mbit olduğuna bakmayın, Uydu internetinde latency çok yüksek, Ping süreleri çok yüksek, sayfalar geç açılıyor, hele oyun hiç oynanmaz.
İyide Uydunet uydudan vermiyor ki interneti normal kablolu internet.
-
6 aydır kullanıyorum gayet memnunum ama uydunet'in sorunlu olduğu bölgelerde ki sorunları çok geç çözdüğünü biliyorum.
-
Ben taahhütsüz aldım,
25 mbit internet, 150 gb kota ve kanallar falan da var.
Aylık 76 tl ödüyorum. istediğim zaman kapatabilirim şartsız vs vs .
-
Bu uydunet anlamış değilim adamlara para lazım değil demekki neden tekel piyasaya sahip olmuyorlar hala anlamış değilim türkiyenin her yerini donatmaya gücünüzmü yetmiyor arkadaş ver her yere ilçeye hadi onu geçtim zaten her 3 evde birinde çanak anten var uydu üzerinden internet erişimi sağla bunuda mı yapamıyorlar ucuz internet diyorlar ama gel gelelim her yerde yok ne anladım bu işten ben.
-
blackstone_tr bunu yazdı
Flash TV gibi kaliteli kanallar var. :)
bu bildiğimiz halay çekilen flash tv değil mi ?internet iyiymiş bu arada
O kanalı seyrettiğimde 1 hafta etkisinde kaldığımı bilirim. :)
-
frekaze bunu yazdı
Bu uydunet anlamış değilim adamlara para lazım değil demekki neden tekel piyasaya sahip olmuyorlar hala anlamış değilim türkiyenin her yerini donatmaya gücünüzmü yetmiyor arkadaş ver her yere ilçeye hadi onu geçtim zaten her 3 evde birinde çanak anten var uydu üzerinden internet erişimi sağla bunuda mı yapamıyorlar ucuz internet diyorlar ama gel gelelim her yerde yok ne anladım bu işten ben.
Devlete ait hocam. Kar odaklı değiller pek. Ha yarın öbür gün özelleştirilirse tutana aşk olsun. Altyapı sorununu çözseler 1 numaralı firma olur Türkiye'de.
Ayrıca sandığın gibi internet sunmuyorlar. Türk Telekom gibi kablodan geliyor internet. İsmindeki uydu Türksat'ın yan şirketi olmasından geliyor. Zaten artık kablonet olarak değiştirdiler ismini.
mkyb tarafından 13/Mar/17 13:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni marka basılı modem.