Üye Alımını Kapatın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Kayıt olurken, murit suale çekilsinGülümsemek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

Merhabalar. Bende yeni üye oldum ve acıkcası uzun zamandır bekliyorum üye olabilmek için. Yeni üyelerin katılması hepsinin cocuk muhabbeti yapacağı anlamına gelmiyor. Bence ara ara acılması gayet iyi. Böylece forumu takip eden insanlar kayıt yaptırabiliyor. Neden bukadar karşısınız anlayamadım.

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

203 Online  Eyidir Eyi Bol Hit Bol Heycan :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ancak dışarıda da bu foruma katkı sağlayabilecek aklı başında insanlar var ayrıca akıl yaşta değil baştadır. elbette herkes gibi bende forumun kalitesinin yükselmesini her konunun okumaya değer bir hale gelmesini isterim bunun için ceza mekanizmasının acımasızca çalıştırılması gerektiğine inanıyorum.

örneğin insanlar farklı fikirlerinden dolayı değil ama ahmaklıklarından, yozluklarından, bomboş bir adam bile olamadığından dolayı, TR AB ye girene kadar TBT den uzaklaştırılsın foruma hiç birşey katmayan iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan dallamalar yaşı ne olursa olsun gereksiz yere veritabanını yormasın bence okumaya çalışıp da sinirlerimizi bozmayalım.

Kısaca üye kayıtları durmasın hatta kayıt olmak için referans fln da gerekmesin ama farklı görüşler değil ahmaklık cezalandırılsın.

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

feel_me bunu yazdı:
    -----------------------------

en azından belli aralıklarla belli bir süreliğine açılsın forumu takip edenler üye olabilsin.

forumu takip eden adamın davetiye verecek birini bulması zor olmaz hocam, hiç bulamasa destek'e mail atar rica eder

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

N0NSt0P bunu yazdı:

Merhabalar. Bende yeni üye oldum ve acıkcası uzun zamandır bekliyorum üye olabilmek için. Yeni üyelerin katılması hepsinin cocuk muhabbeti yapacağı anlamına gelmiyor. Bence ara ara acılması gayet iyi. Böylece forumu takip eden insanlar kayıt yaptırabiliyor. Neden bukadar karşısınız anlayamadım.

Forumu takip eden insanlar zaten destek@tahribat.com'a adam gibi bir açıklama yaptıktan sonra üye olabiliyor..

Ama şurası kötü olmuş :D

Ben üye olduğumda 2 ay kadar çömez takıldım.

Yeniler direk normal üye gibi katılıyor aramıza..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bende Kaldırılması Taraftarıyım yeni üyelikler admin onaylı olmalı desteğe atılan maillerle.

üyelikler açıldı saçma sapan üyeler olmaya başladı

Banlanan adam yeniden üye olmuş yok adam underabiyardım diye nickle üye olmuş yok saçma sapan üyelikler sonra yobazlar dolmaya başladı sırf cevap vermek için üye oldum gibi salakça nicklerle yazı yazayım kaçaım zihniyetiyle üyeler geldi

üyeliklerin açılması iyi olmadı bunu gördüm ben

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende kesinlikle üyeliklerin kapatılmasını destekliyorum.Coluk cocuk doluyor foruma.Tbtli olmanın bir anlamı olsun herkes damlamasın siteye.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

özgürlüğe evet.yeni üyeliklere evet.çok yerinde bir karar olmuş.tbt yönetimini tebrik ediyorum.hemen kapatılmasa bari.biraz üyeler artsın.çok seslilik iyidir.

çok ses sadece öküz sürüsünden çıkar.

varolan öküzlerin sesinden bişey duyulmuyor ki :)

herkese kapı açık kapanana kadar.adminler mod lar forumu kontrol etmek için varlar..yeni üyelerin gelmesi iyi birşey.hemen kapatılmaması lazım.

kalsın 1-2 hafta kadar..daha da fazla...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ben destekliyorum üyelik açılsn taze kan gelsin

forumda belli başlı konu açan sayısı toplam üye sayısının kaçta kaçı acaba ?

çoluk çocukmu gelcek ? gelsin abi belki benim bilmediğim bir şeyi biliyordur..

sonuçta çizgiden çıkanın hesabı kesilir.

bizim müridler o kadar benimsemişki siteyi benden başkası girmesin istiyo :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 7600 Toplam Mesaj: 53