Üye Alımını Kapatın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

harbiden ya adminlerimizde süper bizim banlayacak adam kalmadı diye forum üyeliği açıyor harbiden ya bizim bu tbt insanı ya gülmekten öldürür yada vezir falan yapar... :D

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

"ben 3 tane uyelik alayim, 5 tane uyelik alayim kenarda dursun " diyenler

bir suprizle butun uyelikleriniz ucabilir haberiniz olsun

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

3 seneye Yakın dışardan izliyorum Ne Yorum benimki tam beleşcilik gibi Oluyordu HAzır bilgilere Konuyordum Bazende Bildigim Birseyler VArdi Ama NAsıl Paylasacam uyelik yoktu Bir gün dedim Mail Atim mailim halen duruyorsa bilirler:) herhangi ozel Mail istendi bende Yoktu Malum web Sitem yok takıldıgım Bazı Yerler VAr alirdim almasina GErek duymadim oyle kaldi gmail hotmail benzeri mailler de kabül olmadıgından dolayı  Bosta Kaliyordum yeniyiz ama eml değil 3 sinif vatandaş durumuna koymayin Bakin deneyin uymazsa söz veriyorum bir daha rahatsiz etmem saygida duyarim arti futbolcu yoktu destek olurum saygılar

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

N0NSt0P bunu yazdı:
    -----------------------------

Branxian bunu yazdı:

N0NSt0P bunu yazdı:

Merhabalar. Bende yeni üye oldum ve acıkcası uzun zamandır bekliyorum üye olabilmek için. Yeni üyelerin katılması hepsinin cocuk muhabbeti yapacağı anlamına gelmiyor. Bence ara ara acılması gayet iyi. Böylece forumu takip eden insanlar kayıt yaptırabiliyor. Neden bukadar karşısınız anlayamadım.

Forumu takip eden insanlar zaten destek@tahribat.com'a adam gibi bir açıklama yaptıktan sonra üye olabiliyor..

Ama şurası kötü olmuş :D

Ben üye olduğumda 2 ay kadar çömez takıldım.

Yeniler direk normal üye gibi katılıyor aramıza..

Ondan haberim yoktu. Ben sadece konuları dışardan bi gözle takip edebiliyordum. Üyelik almaya calısıyordum arasıra. Üye alımı kapatılmıştır yazıyordu. Demek istedğim tüm yeni üyeler sorun cıkarıcak diye birşey yok.

Yok hoca zaten gelen gelsin hoşgelsin.

Yeni gelenlerle konularda nasıl bir değişiklik olucak onuda merak ediyorum :)

Hoşgeldiniz ama çömezlik niye yok yav :| :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

onalti bunu yazdı:

hayır canım ara ara açmak iyidir üyelikleri. ama o zaman kefalet sisteminin ne anlamı kalır ki

istenene zaten destek ten yardım geliyor ben uye olmak için tam 6 sene bekledım açılmadı ama destek saolsun 2.isteğimde yardımcı oldu  kapansın çünkü kaliteye zarar veriyor

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

onalti bunu yazdı:

hayır canım ara ara açmak iyidir üyelikleri. ama o zaman kefalet sisteminin ne anlamı kalır ki

istenene zaten destek ten yardım geliyor ben uye olmak için tam 6 sene bekledım açılmadı ama destek saolsun 2.isteğimde yardımcı oldu  kapansın çünkü kaliteye zarar veriyor

6 sene mi bekledin?

soıfhasdfhuadsfads!

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Bir süre açık kalması iyi yav,yeni insanlar gelsin..Kefil sistemi güzel fakat ben şahsen ne kadar tanımış olsamda, birine kefil olma cesaretini bulamıyorum kendimde...Ben zamanında 2 sene dışarıdan takip edip sonra üye olmuştum,ne günlerdi yav :D

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tamam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yeni gelenler hoş gelmiş. o konuda sorun olmaz bence. zaten forumun seviyesini düşürenler adminlerce modlarca zaten uzaklaştırlacaktır bence. fakat benim online sayım, mesaj sayım yeterli olmadığı için 5 senelik bir çömezlik vardı :) yeni gelenlerede çömezlik uygulansın :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

banlananlara gün doğmuş ..

Toplam Hit: 7604 Toplam Mesaj: 53