Üye Kazanmam İçin Neler Yapmam Lazım ?
-
Arkadaşlar merhaba,
Şirketin e-ticaret sistemini hizmete soktuk ama, 3 gündür 3'den üyeyi geçemedik.
Hitler konusunda pek bilgim yok ama tahminen 100 kadar tekil.
Öncelikle hiti arttırmam ve üye sayısını çoğaltmam lazım yoksa bu ayın sonunu zor görecem :D
Bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.
(Toplu mail gönderiyorum,bunun dışında başka önerilere açığım.) -
Seo + Google bu işin teknik tarafı ama sana tavsiyem belli bi üründe kampanya yap yani piyasadaki en ucuz fiyati belirle ve cevrendekileri haberdar et. Tahribattta yayınla... Ticaret sitelerinde yayınla... ortam normal fiyatta hit bişras zor.. kampanyalar düzenle...
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
Seo + Google bu işin teknik tarafı ama sana tavsiyem belli bi üründe kampanya yap yani piyasadaki en ucuz fiyati belirle ve cevrendekileri haberdar et. Tahribattta yayınla... Ticaret sitelerinde yayınla... ortam normal fiyatta hit bişras zor.. kampanyalar düzenle...
kardeşim sağol - Adwords var , Seo için en ince detay düşünüldü ama sitede verim alınamıyor.Sektör'de son senelerin gözde sektörü, enerji tasasrrufu konulu aydınlatma e-ticaret sitesi.
bu arada site adresini vermiyorum, gözlemleyip fikirlerini iletecek olan olursa p.m ile verebilirim. -
3 günde hangi site tutmuş. Feyzbuk bile 3 sene sonra tutmuş.
Yapman gerekenler:
1-) Sistemini kontrol et bir programcı gibi düşünme müşteri gibi düşün kolay ve basit olsun arayüz.
2-) 1. admımdan eminsen tanınmış çok hit alan stelere reklam vereceksin ve bir kaç ay bekleyeceksin.
3-) Öneri ve şikayetleri sakın yabana atma hepsini değerlendir.
4-) META kodlarını ve robots.txt dosyasını iyi ayarla ayrıca sayfa isimleri x345.asp gibi olmasın, o sayfanın içeriğine uygun isimler koy.
Bu adımları yaptıktan sonra üye alırsın. 3 gün çok kısa bir süre. -
linkleri gizle :)
-
sağolun beyler :) aslında konuya giren herkes hayrına üye olsa hiçde fena olmaz :)
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
sağolun beyler :) aslında konuya giren herkes hayrına üye olsa hiçde fena olmaz :)
-----------------------------hayrına üye olunmaz hoca.. hayrına üye toplayarak da bir yere varılmaz..
-
madem enerji tasarrufuyla ilgili bi iste ismini nie vermiiosun...
-
Kardeşim bizde üye olalım adres nedir madem işin görülcek hiç sorun değil oluruz
-
herkez facebook delisi olmuş, reklam verebilrsin
-
para verirsin olur:)