Üye Kazanmam İçin Neler Yapmam Lazım ?
-
hocam bende bir şirkete özel e-ticaret kurdum ve sorumlusuyum, üye sıkıntım benim yok fakat ziyaretçi ve satış sorunumuz vardı bir kaç aydır şöyle bir çalışma yaptık olumlu sonuçlar doğuracak gibi.Bir kaç site ile ziyaretçi topluyoruz örnek olarak kendimize ait bir ücretsiz firma ekleme sitesi yaptık orjinal birşey oluyor o siteden yönlendiriyoruz,satış karşılığı ücretsiz reklamını vs. yapıyoruz.Kampanya yani kısacası.
-
adresi versene hocam
-
ücretli üye olunur, online olunur :D muhaha
yeni ticaret yöntemleri geliştirilio : ))
-
Cok Calişman Lazım Bence
-
milleti zorla uye yaptin diyelim ya sonra :)
zorla mal mi aldirtican ??
back link dedikleri bisiler vardi yapiyolar ben pek cakmam
-
sana bi tavsiyem facebookta bi gurup aç site ismin sewenler gibi olsun. Mesela siten gookle ya gookle yi sevenler diye bigurup aç. Sitendeki bütün içerikleride facebook grup sayfasında paylaş. Böylece sitenin pr değeri artar. Bir diğeri dmoz.com a siteni eklemesi için istek gönder google dayı sever dmoz yi. En son olarak gruba arkadaşlarını davet et. eş dost herkes katılsın milleti davet etmelerini rica et mesela. Böylece siten bir nebze olsun hit olsun üye açısından olsun artış gösterecektir. Tabii bu saydığım şeyler uzun vadede bayaa karlı bişey.
-
onu bunu bırak kafa kelimede google da çıkmaya bak % hit istiyosan organik hit satanlar var r10 a bak görürsün
-
Madem akşam akşam sevap işliyeceksiniz www.paylasdir.com buyrun
-
oha lan ne zamanın konusu bu :S