Üye Olmadan Linki Nasıl Görebilirim
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------Bu linkler google botlarına açık oluyor sanırım.Yani botlar linkleri görebilir.Biz de browser header ayarlarını değiştitip kendimizi google bot olarak gösterebilirsek linkler görülebir.hatta firefox un böyle bi eklentisi bile vardı.
-----------------------------
öle bişi yok eğer botlar görebilyseydi linki indexlenmiş sayfanın önbelleğinden linki görebilirdin. istediğin sitenin önbelleklerine bak yok öle bişi bi ara bende düşündüm acep potlar görüyomu linkleri diyede önbellekler de de gizli
-
bazı sitelerde rss indden görebiliyorsun yada arsivden girersen
-
Ben kendime Vb den program yazmıstım her siteye üye oluyodum.Programda arama vardı.sitenin adıı gırıyodum pat şifrelerim cıkıyodu hemen bunu onlıne hale getırmek ıstedım ama yapmadım :)
-
Edit : Pardon
-
vbulletin forumlarda arasıra rastlıyorum..google den arama yaptiriyorum..arsiv linkini gosteriyor..ordan link gorulebiliyor..uye girisi yapmadan..
-
bizim yaptıgımızı yap 5*10 kişi bi uye adı parola belirleyin gereken butun forumlara 1 kereliğine uye olun :)
-
bazı forumlarda fix user:123456 pass:123456,asd, asdfgh,qwerty vsvs. uyelik oluyo sıkışırsanız denersiniz...
ve herkes bi foruma üye olsun sonra paylaşırız
mesela herkes
user:asdasd
pass:asdasd
uye olcaksa boyle üye olsun başkalarınında işi düşerse yardımcı olur :D
volkan kardeşimizde boyle demek istemiş galiba
-
bişey lazım oluyo siteye üye olmak lazım adama sövüyorum bu özelli koydugu için
kendi sitemedede var bu özellik 20 binden fazla üye var lan amma küfür yedi ak :D
--
bide mesaj atmadan içeriği göremem var onun çaresi var alıntı yap butonuna basarsan herşey ortaya çıkar
(yine üye olcasın ama yıhyıh : )
-
böyle paylaşım sitelerinin bi listesini çıkaralım ve "tahribat" veya "tbt" user passde aynı olsun standart olarak üyelik açalım açalım çok hoş olur valla :D
-