Üye Olmadan Linki Nasıl Görebilirim
-
Her forumda zar zurt üye olun üye olun bıktım valla
bi çaresi varmıdır
-
üye olmak :)
-
bildiim kadarıyla henüz böle bişi yok :)
ama kendine bi k. adı bi parola belirle, her foruma onla üye ol, sora bi txt dosyası oluştur, her üye olduun sitenin adını yaz oraya, zamanla onlarca siteye üye olmuş olacaksın, bi siteden linke ihtiyacın oldu mu listeden bakarsın daa önce üye olduysan direk girersin, olmadıysan olursun bi daaki sefere de kullanırsın :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bildiim kadarıyla henüz böle bişi yok :)
ama kendine bi k. adı bi parola belirle, her foruma onla üye ol, sora bi txt dosyası oluştur, her üye olduun sitenin adını yaz oraya, zamanla onlarca siteye üye olmuş olacaksın, bi siteden linke ihtiyacın oldu mu listeden bakarsın daa önce üye olduysan direk girersin, olmadıysan olursun bi daaki sefere de kullanırsın :)
-----------------------------
tam ben dicektim bende böyle yaptım özellikle lost heroes indirirken çok yardımcı oldu belirli bir kullanıcı adı ve şifre :) -
valla kardes bende biktim ya uye ol ol bide link olu cikiyo bazen zamanami yaniym neye yaniym
-
ya anasını satayım hadi üye oldum ulan bide bakıyom link kırık :|
-
valla her sitede aynı kullanıcı adı ve şifreyle üyelik açmak:)
sonra burdaki neydi diye düşünmemek
:)
-
çok iyi bir konuya parmak basmış arkadaş..tiz vakitte çözüm bulunması dileğiyle
-
Bu linkler google botlarına açık oluyor sanırım.Yani botlar linkleri görebilir.Biz de browser header ayarlarını değiştitip kendimizi google bot olarak gösterebilirsek linkler görülebir.hatta firefox un böyle bi eklentisi bile vardı.
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------Bu linkler google botlarına açık oluyor sanırım.Yani botlar linkleri görebilir.Biz de browser header ayarlarını değiştitip kendimizi google bot olarak gösterebilirsek linkler görülebir.hatta firefox un böyle bi eklentisi bile vardı.
Daha önce denedim, üye olmadan girilemiyen konularda işe yarıyor ama linkleri gene göremiyorsun. -
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------Bu linkler google botlarına açık oluyor sanırım.Yani botlar linkleri görebilir.Biz de browser header ayarlarını değiştitip kendimizi google bot olarak gösterebilirsek linkler görülebir.hatta firefox un böyle bi eklentisi bile vardı.
hoca eklentının adını hatırlıosan solesene ya da upload edeblrmısn_?