[Uygulama] App4net - Uygulamayı İstediğiniz Ağ Üzerinden Çalıştırın !
-
Selamlar ,
Öncelikle uygulamamızı anlatayım ,
Bilgisayarımızda birden fazla internet bağlantısı var ;
Bunlar , ethernet , 3g modem ,cep telefonu , wifi vs. olabilir.
Şuan yapacağımız istediğim bir programı istediğimiz ağ ile eşleştirmek.
Örnek vermek gerekirse(misal) :
Bilgisayarımdaki Chrome uygulaması Cep telefonum(samsung) üzerinden internete çıksın.
Bilgisayarımdaki Internet Download Manager wireless(teras) bağlantım üzerinden internete çıksın.
Bilgisayarımdaki Mozilla Firefox uygulamasıda bir diğer cep telefonum(samsung #2) ile internete çıksın.
Uygulamayı çalıştırıyoruz , söyle bir ekran bizi karşılıyor.
Yukarıda bahsettiğim ayarları program üzerinde yapıyorum.
Cep telefonum(samsung) ile Chrome
Wireless(teras) ile IDMan
Cep Telefonum2(samsung #2) ile Mozilla Firefoxeşleştirerek sırayla Build ediyorum.
Masaüstümüze 3 exe oluturuyor
Artık bu exe'leri çalıştırdığımız zaman eşleme yaptığımız ağlar üzerinden internete çıkacaklar.
edit : programı güncelledim , linki yeniledim , "Anlamadım babacığım" gibi söylenişler olmasın diye Bilo'ya anlatır gibi anlattım.
Teşekkürler
baristbt tarafından 20/Şub/16 20:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Local değilde uzak sunucu üzerindede olsa team gibi 10 numara olurmuş.
-
Erdem bunu yazdı
Abi selam uzak sunucu kısmını anlayamadım o nedir ?
Ya amacımı/amacını tam anlatıyım şimdi :) benim birden fazla networkum var
İşte Filezilla superonline0172 den indirsin , chrome superonline3200 çıksın vs. gibi ayırmaktı bunları. Komşulardan kullanıyorum zaten verim yüksek tutmak lazım :)
-
Dün aklıma gelmişti buna benzer bişi düşünmüştüm.
Ama olay biraz daha farklı. SoftEther ile VPN bağlantısı kuruyorum. Tüm PC o VPN üzerinden veri akışı yapıyor.
Ben mesela sadece Steam'i o VPN ağı üzerinden aksın istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür?
Arkadaşlar uygulama birden fazla internet bağlantınız varsa onları ayrı uygulamada kullanmaya yarıyor.
Diyelim ki komşunun wifiyi kırdınız bittorent'i o internet bağlantısı ile başlattınız.
Başka bir yandan da kendi internet bağlantınız ile de normal webde dolaşırsınız.
Benim anladığım bu?
-
Ben tam olarak ne yaptığını anlamadım? Birkaç NIC varken istediğimiz NIC ile internete çıkmamızı mı sağlıyor?
-
@pskpt aynen abi zaten bende o şekilde kullanıyorum , bunlar sitede oturanların wifileri.
ben tixati'yi bi 1462 veriyorum chrome 0172 veriyorum , filezilla 3200 veriyorum.
doğru anlamıssın.
@yeniharman aynen hocam farklı nic farklı ağ , farklı uygulama.
-
baristbt bunu yazdıErdem bunu yazdı
Abi selam uzak sunucu kısmını anlayamadım o nedir ?
Ya amacımı/amacını tam anlatıyım şimdi :) benim birden fazla networkum var
İşte Filezilla superonline0172 den indirsin , chrome superonline3200 çıksın vs. gibi ayırmaktı bunları. Komşulardan kullanıyorum zaten verim yüksek tutmak lazım :)
Mesela şöyle düşün şirkettesin , şirketin ağına bağlanıp işlerini yapıcan aynı zamanda x wifi sine bağlanıp torrentden download yapıcam. 2 Networke de bağlanıyorsun bu prog üzerinden torrente wifinin ip sini seçiyosun. böylelikle 2 sinide yapabiliyorsun.
Çok faydalı uygulama teşekkürler.
-
Abi varya eline koluna sağlık çok araştırdım ama bişey bulamamıştım. Konuyu görünce çok sevindim valla
Allah kolaylık versin her işinde :)
-
3 tane wifiye baglansam torrenti birinden idm yi birinden çıakrtsam ohh misss :) bu netlerin hepsini birleştiren bişiyde yapsana .)
-
wifi hack işi de yapsa ballı olurmuş :))
-
Çok çılgınsınız çok
app4net appfornet uygulamaya özel network uygulamaya özel ağ gibi taglar