[Uygulama] App4net - Uygulamayı İstediğiniz Ağ Üzerinden Çalıştırın !
-
Zilgit atasim var. :)
-
:D eleman çılgın atıyoooo. ^_^
-
-
@baristbt Kaynak kodu göremediğimden ve orijinal uygulamayı bin yıldır kullandığımdan eğer öyle değilse bir öneri vereceğim.
Bağlamayı değişken olabilecek IP adresine göre yapıyorsan, oluşturulan uygulamalar ileride çalışmamaya başlayabilir.
O yüzden listede Ağ Adı + IP adresini göster ancak build edilen exe'de bağlamayı ağ kartının GUID'sine göre yap. O bilgi ancak ağ kartının kaldırılıp tekrar oluşturulmasıyla değişeceğinden çok daha uzun ömürlü çalışacak exe'ler oluşturulmuş olur.
Orijinal uygulamayı koyayım, komut satırını daha çok sevenler olacaktır : https://r1ch.net/projects/forcebindip
-
buzukatak bunu yazdı
@baristbt Kaynak kodu göremediğimden ve orijinal uygulamayı bin yıldır kullandığımdan eğer öyle değilse bir öneri vereceğim.
Bağlamayı değişken olabilecek IP adresine göre yapıyorsan, oluşturulan uygulamalar ileride çalışmamaya başlayabilir.
O yüzden listede Ağ Adı + IP adresini göster ancak build edilen exe'de bağlamayı ağ kartının GUID'sine göre yap. O bilgi ancak ağ kartının kaldırılıp tekrar oluşturulmasıyla değişeceğinden çok daha uzun ömürlü çalışacak exe'ler oluşturulmuş olur.
Orijinal uygulamayı koyayım, komut satırını daha çok sevenler olacaktır : https://r1ch.net/projects/forcebindip
@buzukatak aynen hocam IP adresine göre yapıyorum , kendim birden fazla ağ için hepsini statik yapma durumunda kaldım (gateway çakışması bi yana) o yüzden değişme olasılığı aklıma gelmedi.
Dediğiniz çok daha güzel ve uzun ömürlü çok teşekkürler
-
@baristbt Ben de teşekkür ederim, eline sağlık. Kolay gelsin.
-
Teori üzerinden şey edeyim dedim bir ara düşündüm öyle
Masaüstü var , 3 adet farklı da internet var biri alt kat biri üst kat biri de yan kat benle beraber 4 farklı dairenin neti var
Diyorum ki, pc kablo olarak kendi evimde ki neti alsa, wifi ile de atıyorum alt katta ki neti alsa
İkisini pc'de tutabilir miyiz ?
Tuttuk diyelim
Torrenti bu app ile açsak, 14 mbps wifi ile torrent çeksek
Standart olarak aynı pcde de, kablolu ile kendi netimizde takılsak net zorluğu çekmesek ?
Önemli iki nokta bir masaüstünde bir wifi bir direk bağlantı olarak 2 farklı neti pc'de tutabilir miyiz ?
Hadi tuttuk diyelim, ana kullanım olarak kablo ile bağlı olan neti gösterebilir miyiz ?
App'te zaten seçeceğim ağ ile yani wifi ile bağlı torrenti açtı ve down çekiyor
Şimdi düşündüm de sanki bu oluru olmuş olabilir hatta iki neti pc'de tutabildiğimiz sadece uygulamaları ayıracak bir uygulama bulamadığımızdan
Değerlendirmediğimiz bir durum muş gibi geldi :) Hatta ben öyle yapıyordum sanki wifi bağlı iken pc kablo olan netten görüyordu bağlantı var ise
O zaman uygulamayı indirip test etmek kaldı sanırım :D Kafa karıştırır bu yazı :)
-
aksata bunu yazdı
hocam conectify çalışıyor ama dipatch crack yok ortalıkta yemiyor yani :)
-
Kaptan bunu yazdıaksata bunu yazdı
hocam conectify çalışıyor ama dipatch crack yok ortalıkta yemiyor yani :)
var abi upload edeyim istersen ama zerre verimli değil.
4 tane 25mb hat var superonline fiber dispatch ile gördüğüm 60 ı geçmiyor hepsini tek tek bağlasan en kötü bağlantıyla 80i görüyorum bireysel.
dispatch çoğu zaman kendi sapıtıyo arkaplanda servis duruyo bağlantı düşüyo filan haberin olmuyor , windows seçemiyo nerden alacağını edeceğini o sapıtıyor
3-5 alternatif bişi buldum ama çoğunda çok düşük oluyor verim. o konuya bende çok takılıyorum inş. bakalım :D
-
bunu satin alsak işe yarar mi ?
http://www.alpagut.com/Default.aspx?pageID=18&PID=1101
app4net appfornet uygulamaya özel network uygulamaya özel ağ gibi taglar