folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder [Uygulama] App4net - Uygulamayı İstediğiniz Ağ Üzerinden Çalıştırın !

[Uygulama] App4net - Uygulamayı İstediğiniz Ağ Üzerinden Çalıştırın !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Zilgit atasim var. :)

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D eleman çılgın atıyoooo. ^_^

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

https://irfancil.wordpress.com/2013/04/21/connectify-dispatch-4-3-full-iki-wirelesse-birlestirip-hizi-ikiye-katlama-programi/

dikkatinizi çekebilir ;)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

@baristbt Kaynak kodu göremediğimden ve orijinal uygulamayı bin yıldır kullandığımdan eğer öyle değilse bir öneri vereceğim.

Bağlamayı değişken olabilecek IP adresine göre yapıyorsan, oluşturulan uygulamalar ileride çalışmamaya başlayabilir.

O yüzden listede Ağ Adı + IP adresini göster ancak build edilen exe'de bağlamayı ağ kartının GUID'sine göre yap. O bilgi ancak ağ kartının kaldırılıp tekrar oluşturulmasıyla değişeceğinden çok daha uzun ömürlü çalışacak exe'ler oluşturulmuş olur.

Orijinal uygulamayı koyayım, komut satırını daha çok sevenler olacaktır : https://r1ch.net/projects/forcebindip

buzukatak tarafından 14/Şub/16 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı

@baristbt Kaynak kodu göremediğimden ve orijinal uygulamayı bin yıldır kullandığımdan eğer öyle değilse bir öneri vereceğim.

Bağlamayı değişken olabilecek IP adresine göre yapıyorsan, oluşturulan uygulamalar ileride çalışmamaya başlayabilir.

O yüzden listede Ağ Adı + IP adresini göster ancak build edilen exe'de bağlamayı ağ kartının GUID'sine göre yap. O bilgi ancak ağ kartının kaldırılıp tekrar oluşturulmasıyla değişeceğinden çok daha uzun ömürlü çalışacak exe'ler oluşturulmuş olur.

Orijinal uygulamayı koyayım, komut satırını daha çok sevenler olacaktır : https://r1ch.net/projects/forcebindip

@buzukatak aynen hocam IP adresine göre yapıyorum , kendim birden fazla ağ için hepsini statik yapma durumunda kaldım (gateway çakışması bi yana) o yüzden değişme olasılığı aklıma gelmedi.

Dediğiniz çok daha güzel ve uzun ömürlü çok teşekkürler

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

@baristbt Ben de teşekkür ederim, eline sağlık. Kolay gelsin.

anlıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Teori üzerinden şey edeyim dedim bir ara düşündüm  öyle 

Masaüstü var , 3 adet farklı da internet var biri alt kat biri üst kat biri de yan kat benle beraber 4 farklı dairenin neti var 

Diyorum ki, pc kablo olarak kendi evimde ki neti alsa, wifi ile de atıyorum alt katta ki neti alsa 

İkisini pc'de tutabilir miyiz ? 

Tuttuk diyelim 

Torrenti bu app ile açsak, 14 mbps wifi ile torrent çeksek 

Standart olarak aynı pcde de, kablolu ile kendi netimizde takılsak net zorluğu çekmesek ? 

Önemli iki nokta bir masaüstünde bir wifi bir direk bağlantı olarak 2 farklı neti pc'de tutabilir miyiz ? 

Hadi tuttuk diyelim, ana kullanım olarak kablo ile bağlı olan neti gösterebilir miyiz ? 

App'te zaten seçeceğim ağ ile yani wifi ile bağlı torrenti açtı ve down çekiyor 

Şimdi düşündüm de sanki bu oluru olmuş olabilir hatta iki neti pc'de tutabildiğimiz sadece uygulamaları ayıracak bir uygulama bulamadığımızdan 

Değerlendirmediğimiz bir durum muş gibi geldi :) Hatta ben öyle yapıyordum sanki wifi bağlı iken pc kablo olan netten görüyordu bağlantı var ise

O zaman uygulamayı indirip test etmek kaldı sanırım :D Kafa karıştırır bu yazı :) 

EricNorthman tarafından 14/Şub/16 01:06 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam conectify çalışıyor ama dipatch  crack yok ortalıkta yemiyor yani :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

hocam conectify çalışıyor ama dipatch  crack yok ortalıkta yemiyor yani :) 

var abi upload edeyim istersen ama zerre verimli değil.

4 tane 25mb hat var superonline fiber dispatch ile gördüğüm 60 ı geçmiyor hepsini tek tek bağlasan en kötü bağlantıyla 80i görüyorum bireysel.

dispatch çoğu zaman kendi sapıtıyo arkaplanda servis duruyo bağlantı düşüyo filan haberin olmuyor , windows seçemiyo nerden alacağını edeceğini o sapıtıyor

3-5 alternatif bişi buldum ama çoğunda çok düşük oluyor verim. o konuya bende çok takılıyorum inş. bakalım :D

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bunu satin alsak işe yarar mi ? 

http://www.alpagut.com/Default.aspx?pageID=18&PID=1101

itsin oglum sen adam degilsin