Uyku Açıcı Şeyler
-
Bende de uykuya doyamama hastalığı var. 13 saat uyuyorum uyandığımda yine yataktan çıkamıyorum. Sanki 4-5 saat uyudum. 10 aydır falan hafta içi genelde 7 saat uyuyorum ama yetmiyor kalkamıyorum bir türlü. 12 saat uyusam o da yetmeyecek :)
-
nescafe classic + burn + aspirin
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------yav erdal demirkıran mıdır ne karın ağrısıdır..
Zamanında dünyanın en zeki adamı benim diye geziniyordu,ben olmasam bile türklerden çıkacak dedi gerekçeside ayrı bir mkaraydı ;
Yediği dönerle içtiği ayranı aynı anda bitiren tek millet biz mişiz :D Şimdi böyle bir zihniyetin kitabından ne olur
edit:uyku açıcı olarak da nescafe ve cola kullanabilirsiz ama nescafe bir süre sonra çarpıntı yapıyo..
-----------------------------harbi ya fena saçmalamıs o konuda..
-
güneş battıktan sonra yatıp,güneş doğmadan kalkarsanız o az vakitte çok verimli olursunuz.
yani işin özü güneşin olmadığı zamanda yatıp olmadığı zamanda kalkmaktır.
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı burn içmekten gına geldi + artık kesmiyor:D
4-5 tane içiom bazen yine bi bok oldugu yok
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------işte karışım bu. vize,final zamanlarında ben de bu karışımı yapıyodum ama aspirin koymamıştım hiç. seneye deniycem :)
-
nescafe classici bas kolanın içine ya da önce su koyarak çöz kahveyi üstüne kola koy.. açıo uykuyu..
ama daha ilginci bi bardak nescafe uykuyu 5 dk geciktiriomuş.. nescafe içtim bütün gece uyuyamadım olayı tamamen yalan.. yada tamamen psikolojik :).. kendini hazırla baktın kapağın kayıo.. iç bu karışımdan yudum yudum sabaha kadar götürür.. tabi yatar pozisyonda olmıcan.. ya da saatlerce oturmıcan.. arada bir iki adım atıcan vsvsvs.. bi de sigaran olcak yoksa yarın gelsin die uyuosun :)..