Uyku İçin Kulak Tıkacı Kullanan Var Mı?
-
yuvarlak silikon olanını eczaneden almıştım iş görmüştü bu kulak içi olanını tavsiye etmediler pek
-
Tnrsk bunu yazdı
yuvarlak silikon olanını eczaneden almıştım iş görmüştü bu kulak içi olanını tavsiye etmediler pek
attığım linkdeki sünger olanını alacam
-
3 senedir kullanıyorum...sesi tümüyle kesmiyor,komşu çok gürültü yapıyorsa ses sana gene gelecektir...
orta şiddette gürültü de iş görür...
kullanımı basit ve her kulağa olur
-
Janitschar bunu yazdı
3 senedir kullanıyorum...sesi tümüyle kesmiyor,komşu çok gürültü yapıyorsa ses sana gene gelecektir...
mesela yan dairedeki biri müzik dinliyorsa tıkaç yokken duyabiliyorken taksan kesilir dimi?
-
http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/otifleks-silikon-kulak-tikaci-4-lu-123847817
şöyle bişey dediğim ama sen bilirsin
-
u235 bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
mesela yan dairedeki biri müzik dinliyorsa tıkaç yokken duyabiliyorken taksan kesilir dimi?
sesin tamamen kesilmesi demek kulak zarıyla hava temasının olmaması demek...
böyle bir durum çok da sağlıklı olmasa gerek
demem o ki sesi tümüyle kesen bir tıkaç piyasada olsun...
sorunun cevabı,sesi gene duyarsın lakin çok az duyarsın...
-
Tnrsk bunu yazdı
http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/otifleks-silikon-kulak-tikaci-4-lu-123847817
şöyle bişey dediğim ama sen bilirsin
hacım silikon falan sert ya.Hem randıman alamazsam 20 lira boşa gitmesin.Daha ucuz yoldan milletin daha çok tavsiye ettiği var :)
-
Janitschar bunu yazdıu235 bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
sesin tamamen kesilmesi demek kulak zarıyla hava temasının olmaması demek...
böyle bir durum çok da sağlıklı olmasa gerek
demem o ki sesi tümüyle kesen bir tıkaç piyasada olsun...
sorunun cevabı,sesi gene duyarsın lakin çok az duyarsın...
hmm anladm hocam
-
ufak bir ekleme yapayım. sesi tümüyle kesebilecek bir teknoloji, ürün zaten yok. burada da amaç zaten sesi tümden kesmek değil. insanoğlunun dikkatini cezbedecek, sinirlerini harekete geçirecek yoğunlukta titreşimleri minimuma indirgeyip dikkat dağıtmayacak bir frekansa düşürmektir. anlamanız için; televizyonu son sese verip kitap okumaya çalışın. isteseniz de birşey anlamazsınız. bi de ses aynı şekilde açıkken parmaklarınızla kulaklarınızı kapatıp okumaya çalışın. okuyup anlayabileceksiniz. aynı şekilde kulaklarınız kapalıyken biri televizyonu o sesle açsa uykudan uyanmazsanız. ama tv sesini gene duyarsınız.
-
kulak mantari yapiyor diye duymustum annem soylemisti kullanirken.
boyle bir sey yasayan var mi baska?