folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyku İçin Kulak Tıkacı Kullanan Var Mı?

Uyku İçin Kulak Tıkacı Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

birkaç haftadır sünger olanından kullanıyorum. eczaneden 4 TL' ye aldım. hijyen 'e dikkat et, mümkünse toptan bul, kullan at.

sesi tamamen kesme gibi bir olayı yok ama işe yarar. tiz frekansları duymazsın pek. ses kısık ve boğuk gelir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bu resimdeki gece yatarken boğmasın seni :)

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

ben 3m nin kulak tıkacını yurtta baya kullandım. beni sinir eden gece milletin laptopunun fan sei ve klavye fare sesiydi. hiç duymuyordum o sesleri o sayede. ama bir süre sonra kulağımda ağrı oldu. pek sağlıklı gelmedi bıraktım. ayrıca sabahları uyanamıyordum alarmı pek duyamıyordum. hepsiburadada pahalı. ben karaköyde toptancısından baya bi ucuza almıstım. 

alla alla

valla o kadar yorum okudum sadece sen ağrı yaptı demişsin.Yerini bulup 2-3 çift alayım 1 hafta deneyeyim ağrı yaratmazsa yine alırım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    u235 bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

varoş semtte yaşadığım için 1 yıldır kullanıyorum. çok iş görüyor. burada eczanelerde tanesi 3-5 liraya satılırken ben ebay'den 10 tanesini 3 liraya alıyorum. 

http://www.ebay.com/itm/400691592322?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.hepsiburada.com/liste/ReviewsProduct.aspx?productId=hrens3m1100&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=Hirdavat&Id=34676&r=0

Bu heralde hocam?

yanlış bilmiyorsam bu havuzdada takılıyor su kaçmaması için değil mi

aklıma geldiği iyi oldu. 4 tl iyiymiş.

çok önceden kullanmıştım. bunun diğerlerinden avantaşı sünger olduğu için kulağın şeklini alıyor. kulağı zedelemiyor

çıkarınca eski haline geliyor

futurist tarafından 11/Ağu/14 11:37 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 4922 Toplam Mesaj: 35