Uyku İçin Kulak Tıkacı Kullanan Var Mı?
-
birkaç haftadır sünger olanından kullanıyorum. eczaneden 4 TL' ye aldım. hijyen 'e dikkat et, mümkünse toptan bul, kullan at.
sesi tamamen kesme gibi bir olayı yok ama işe yarar. tiz frekansları duymazsın pek. ses kısık ve boğuk gelir.
-
Hocam bu resimdeki gece yatarken boğmasın seni :)
-
rebellisch bunu yazdı
ben 3m nin kulak tıkacını yurtta baya kullandım. beni sinir eden gece milletin laptopunun fan sei ve klavye fare sesiydi. hiç duymuyordum o sesleri o sayede. ama bir süre sonra kulağımda ağrı oldu. pek sağlıklı gelmedi bıraktım. ayrıca sabahları uyanamıyordum alarmı pek duyamıyordum. hepsiburadada pahalı. ben karaköyde toptancısından baya bi ucuza almıstım.
alla alla
valla o kadar yorum okudum sadece sen ağrı yaptı demişsin.Yerini bulup 2-3 çift alayım 1 hafta deneyeyim ağrı yaratmazsa yine alırım.
-
u235 bunu yazdıTriumph bunu yazdı
varoş semtte yaşadığım için 1 yıldır kullanıyorum. çok iş görüyor. burada eczanelerde tanesi 3-5 liraya satılırken ben ebay'den 10 tanesini 3 liraya alıyorum.
http://www.ebay.com/itm/400691592322?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Bu heralde hocam?
yanlış bilmiyorsam bu havuzdada takılıyor su kaçmaması için değil mi
aklıma geldiği iyi oldu. 4 tl iyiymiş.
çok önceden kullanmıştım. bunun diğerlerinden avantaşı sünger olduğu için kulağın şeklini alıyor. kulağı zedelemiyor
çıkarınca eski haline geliyor
futurist tarafından 11/Ağu/14 11:37 tarihinde düzenlenmiştir