Uyku Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Ben sırt üstü yatmayı unuttum şu karabasan dalgası yüzünden. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

1 bardak sek vodka fondip  haftada 2 - 3 kere yapar oldum artık yoksa uyuyamıyorum

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

Amma uyku sorunu olan arkadaş varmış 1 ay önce bilseydim size Etiyopyadan CAD getirirdim.

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

Sserkan bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı sorun bende de var birde uyku düzeni bozukluğu sabah ezanları okuyunca anca yatıyorum çok pis alıştı vücud erken yatamıyorum anasını satim

THE BeYaZ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Sserkan bunu yazdı:

banada çok oluyodu sonra araştırdım kurtulmanın yolu karabasan olduğunda korkmucaksın sadece ondan kurtulucagını düşünüceksin bide bilişysan dua oku ama öncelikle tamamen zihninde bitiyo olay korkmuyorum kurtulucam filan diceksin ben bu şekilde kurtuldum ve artık hep srıt üstü yatarım sırt üstü uyudugumda uykum çok hafif oluyo hemen uyanıyorum ama uyanınca çokta dinç oluyorum ayrıca rüyada daha rahat görüp daha rahat kontrol ediyorum rüyalarımı

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Askerden geldikten sonra aynı sorun bende de vardı sesler felan duyuyrdum gece pskiyatrşiye gttim lusrtal ile bi ilac daha verdi kullandım fayda etmedi gene aynıım

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

Sserkan bunu yazdı:

banada çok oluyodu sonra araştırdım kurtulmanın yolu karabasan olduğunda korkmucaksın sadece ondan kurtulucagını düşünüceksin bide bilişysan dua oku ama öncelikle tamamen zihninde bitiyo olay korkmuyorum kurtulucam filan diceksin ben bu şekilde kurtuldum ve artık hep srıt üstü yatarım sırt üstü uyudugumda uykum çok hafif oluyo hemen uyanıyorum ama uyanınca çokta dinç oluyorum ayrıca rüyada daha rahat görüp daha rahat kontrol ediyorum rüyalarımı

Ben korku kısmını aşalı çok oldu arada geldiğinde küfür ediyorum içimden sonra daha bi şiddetleniyo sonra pes edip bekliyorum öyle bi süre sonra kendi gidiyor zaten ama öyle bi hal almıştıki bi ara gözlerimi kapattıgım her an yatış şekli fark etmeksizin geliyordu gecede 20-30 sefer oldugunu bılırım ki şuan allaha sukur haftada 1-2 anca oda sırt ustu yatarsam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

disarida yagmur yagiyor ve gok gurluyor , boyle gecelerde uyumak zor oluyor , paratoner vardir diyorum ama ya yoksa ? :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

disarida yagmur yagiyor ve gok gurluyor , boyle gecelerde uyumak zor oluyor , paratoner vardir diyorum ama ya yoksa ? :)

ya yoksa kendıne bı kadeh vıskı koy ıcıne de 2 tane buz o senın paratonerın olur :)

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Anlattıgın sorun bendede var hocam tamamen düzensizlik bi kaçgün kendini zorla mesela en gec 1 de yatmış ol sorun düzelicektir işe yarıyor kendimden biliyorum :D

Toplam Hit: 2419 Toplam Mesaj: 24