Uyku Sorunu
-
Ben sırt üstü yatmayı unuttum şu karabasan dalgası yüzünden.
-
1 bardak sek vodka fondip haftada 2 - 3 kere yapar oldum artık yoksa uyuyamıyorum
-
Amma uyku sorunu olan arkadaş varmış 1 ay önce bilseydim size Etiyopyadan CAD getirirdim.
-
Sserkan bunu yazdı:
-----------------------------Ben sırt üstü yatmayı unuttum şu karabasan dalgası yüzünden.
-----------------------------
aynı sorun bende de var birde uyku düzeni bozukluğu sabah ezanları okuyunca anca yatıyorum çok pis alıştı vücud erken yatamıyorum anasını satim -
Sserkan bunu yazdı:
-----------------------------Ben sırt üstü yatmayı unuttum şu karabasan dalgası yüzünden.
-----------------------------banada çok oluyodu sonra araştırdım kurtulmanın yolu karabasan olduğunda korkmucaksın sadece ondan kurtulucagını düşünüceksin bide bilişysan dua oku ama öncelikle tamamen zihninde bitiyo olay korkmuyorum kurtulucam filan diceksin ben bu şekilde kurtuldum ve artık hep srıt üstü yatarım sırt üstü uyudugumda uykum çok hafif oluyo hemen uyanıyorum ama uyanınca çokta dinç oluyorum ayrıca rüyada daha rahat görüp daha rahat kontrol ediyorum rüyalarımı
-
Askerden geldikten sonra aynı sorun bende de vardı sesler felan duyuyrdum gece pskiyatrşiye gttim lusrtal ile bi ilac daha verdi kullandım fayda etmedi gene aynıım
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------Sserkan bunu yazdı:
-----------------------------banada çok oluyodu sonra araştırdım kurtulmanın yolu karabasan olduğunda korkmucaksın sadece ondan kurtulucagını düşünüceksin bide bilişysan dua oku ama öncelikle tamamen zihninde bitiyo olay korkmuyorum kurtulucam filan diceksin ben bu şekilde kurtuldum ve artık hep srıt üstü yatarım sırt üstü uyudugumda uykum çok hafif oluyo hemen uyanıyorum ama uyanınca çokta dinç oluyorum ayrıca rüyada daha rahat görüp daha rahat kontrol ediyorum rüyalarımı
-----------------------------Ben korku kısmını aşalı çok oldu arada geldiğinde küfür ediyorum içimden sonra daha bi şiddetleniyo sonra pes edip bekliyorum öyle bi süre sonra kendi gidiyor zaten ama öyle bi hal almıştıki bi ara gözlerimi kapattıgım her an yatış şekli fark etmeksizin geliyordu gecede 20-30 sefer oldugunu bılırım ki şuan allaha sukur haftada 1-2 anca oda sırt ustu yatarsam
-
disarida yagmur yagiyor ve gok gurluyor , boyle gecelerde uyumak zor oluyor , paratoner vardir diyorum ama ya yoksa ? :)
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------disarida yagmur yagiyor ve gok gurluyor , boyle gecelerde uyumak zor oluyor , paratoner vardir diyorum ama ya yoksa ? :)
-----------------------------ya yoksa kendıne bı kadeh vıskı koy ıcıne de 2 tane buz o senın paratonerın olur :)
-
Anlattıgın sorun bendede var hocam tamamen düzensizlik bi kaçgün kendini zorla mesela en gec 1 de yatmış ol sorun düzelicektir işe yarıyor kendimden biliyorum :D