folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykusuzluk İçin ?

Uykusuzluk İçin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bazen gece ayakta kalkmam gerekiyor bu baya uzuyor 2 3  gün falan haliyle ayakta duramıyorum

çaresizlikten nescafe cola içip migdemi agırtmayı bile denedim=(  önerebileceginiz veya kullandıgınız hap falan varmı  ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    ben genelde redbull + çikolatayı aynı anda tükettigimde sabaha kadar rahat dururum :) benim tavsiyeme güven en az uyuyanlardan biriyimdir forumda

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Bünyeni yıpratma sonradan acısı fena çıkar.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Tavsiyem uykunun geldiğini anlayınca benim gibi camı aç bi 5 dakika kafanı çıkar derin derin nefes al ver sonra tekrar devam et işine :F
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    ara ara uykun geldikçe sok kafanı soğuk suyun altına uyku filan kalmaz. ilaç,kola vb bünyeyi mahfedersin.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benim böyle bir konum vardı silindi :)=

ben saat 21 de yatıyodum şimdi sabah 4 e kadar tbtde takılıyom :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    bedenini üşüt bir şekilde  uykun açılır ben gece görevindeyken uyku bastırdığında öyle yapıyorum ;)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

İkindi sularında birkaç saat uyu, gece uykusundan bile keyiflidir..

Ancak tehlikelidir, benden söylemesi..

yıkılma sakın !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEd
    NEd's avatar
    Erkek
    Knight Online oynamanı tavsiye ederim bende cok etlili oluyor :D

Dıkşın dıkşın dıkşın .... " Aha Kafası yarıldı "....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam gece ayakta kalman gerekiyorsa gündüzden mümkün olduğu kadar uyuman gerekiyor. Eğer gündüz uyuyabilirsen gece bir nebze olsun uykun gelmez. Ama yine de gündüz ne kadar uyursan uyu gece uykusuna benzemez. Gece muhakkak uyku bastıracaktır. Uykusuzluk kötü birşeydir. insan bünyesini mahveder. (Şahsen askerde çooook uykusuz kaldım görev icabı ) ben askerde bir ara uykusuzluktan öleceğimi filan düşünmeye başlamıştım. Uykunun asıl kıymetini eğer askerliğiniz operasyon bölgesine filan düşerse daha çok anlayacaksınız. Yani uykusuzluğun en iyi çaresi uyumaktır. Bilim bunu söylüyor.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

1-nescafe İÇME

2-kola İÇ

3-8 saat arayla fln. parasetamol kullan.. (gripin,panalgin,novalgin... ve daha aklıma geldiği halde saymaya üşendiğim bir sürü ağrı kesici ilaçın farklı ticari şirketler olarak pazarladığı bi ilaç... aslında hep aynı formül: PARASETAMOL.)

evet sadece bu ikisini yaparak yani kola ve parasetamol ile 2 gün hiç zorlanmadan uykusuz ayakta kalabilirsin.ben bizzat denedim.ama nescafe içme.neden bilmiyom ama işe yaramıyor.. 

EDİT:

4-sabahta ya.ak yemiş gibi kalkmak istemiyorsanız.2 su bardağı IHLAMUR yuvarlayın.. 48 uykusuzluğun üstüne 8 saatlik bi normal uyku ile dipdiri bi halde kalkarsınız.. hiç bişey olmaz..

hatta normal hayatta bile tavsiye ederim. gece yatmadan önce ıhlamur için sabah çok dinç kalkarsınız..

5-süt içmeyin. yoğurt ile ayrana takılın.. (bu çok önemli arkadaşlar. asla sütü süt olarak tüketmeyin. bi boka yaramıyor.bağırsakları yoruyor.

6-portakalı mandalinayı fln bi defada 12 saatte bir adet tüketin. çünkü fazla aldığınız her c vitamini asittir.vücudun asit-baz dengesini bozarsınız.günde 1 - 1,5 portkal ideal asla 2 tane ard arda yemeyin..

EDİT2:

7-sarımsak,soğan, ve YEŞİL BİBERden kaçın..

8-mümkünse siyah çaya hiç bulaşma. cocacola en ideal kafeindir. kahvaltıda bile coca cola içebilirsin. tabi yediğin yemek oranında. su gibi içmeye kalkarsan. zararlı olur. ama mesela çayı nasıl çay bardağında 1-2 bardak içersin kolayıda öyle içsek aslında millet olarak çok ideal

Ayrıca çok şekersin :)
Toplam Hit: 3751 Toplam Mesaj: 26