Uykusuzluk İçin ?
-
uykusuzluk için başlığı iki yönden incelenebilecek bir başlık olduğundan hem uykusuz kalmak için hem de uykusuzluğu gidermek için öneriler sunulabilir. uykusuzluk için en bilindik yöntem olan kahve içmek en mantıklısıdır. bir kupaya tahammül derecenize göre 2,3 ya da 4 kaşık kahveyle yapılmışı sizi kendinize getirmeye yeter. daha çok kaşık daha çok kendine getirme olarak hesaplanabilir. ama dozu aşmamak gerekir. sonuçta kafeinin fazlası sağlıklı değildir ve yüksek dozu bağımlılığa sebebiyet verebilir. kahvenize süt ya da süt tozu koymamanızı öneririm. başlığa diğer yönden bakıldığında uykusuzluğu gidermek için uyku hapı alınabilir. eğer kimyasal değil doğal yollardan uykuya dalmak isteğindeyseniz ılık süt çok yardımcı olabilir. sıcak bir banyo da mayışmanıza neden olucağından uyumanız daha kolaylaşacaktır. uykunuza kuvvet.
-
portakal da etkili uyumamak icin ne alaka diyceksiniz :) bi ara gece portakal yiyince uyuyamadigimi farkettim kime desem bitarafiyla guldu bana doktora bile sormustum psiklolojik demisti bikac yil sonra gazetede okumustum portakal uyarici etkisinden dolayi uyku problemi yaratiyormus yiyin deneyin :)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
ben genelde redbull + çikolatayı aynı anda tükettigimde sabaha kadar rahat dururum :) benim tavsiyeme güven en az uyuyanlardan biriyimdir forumda
-----------------------------Asla RedBull içme. Çünkü enerji verici içecekler, insana dışarıdan enerji vermezler. Sadece 2 günde kullanacağın enerjiyi 2 saatte kullanmanı sağlar, diğer günler pert olursun. Uykusuz kalacağım diye sağlığını bozma.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
nihat bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
böylece yan etkilerinide göstermiş olduk insanlara insanlar gödümü yok insansan görürsün insansan ltd şti
aslında ishale karşı olarak bilinir evet
hatta reflüye karşı dahi kullanılır hem kahve hem limon reflü azdırıcı olmasına rağmen..
ama acı veren dışkılama yapması sonucu falan değil gerçekten uyku konusunda da işe yarar.iki sağlam uyarıcı :D
----------------------------dur olum çok kötü bu espri be:S
-
malmısınız kardeşim, millet uyumaya çalışır siz uyumamakta ısrar edion hadi işin gücün olsa - gerçi o halde yaptığın işin mk da - yat uyu insan gibi 4-5 saatte olsa napçaksan yaparsın sonra dimi .
uyku ilacı duydumda uykusuzluk ilacı yok çünkü öyle bi mod yok. uyuyamıom diye doktora giden vardır ama uyanık kalamıyom diye şikayet etmekte bir arıza var bence. yat uyu güzel kardeşim, redbull neskafe fln boş heves bunlar ayık kafayla yaparsın artık napacaksan.
not : ah o tyler durden yokmu heder etti mk gençlerimizi. hale bak ...