'Uyuma Problemini Çözdüm.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Kafayi-Yastiga-Koyar-Koymaz-Uyumak-183539/
Nedenler;
- Uyuyama probleminin ana nedeni kafama takılan olumsuz şeylerdi. Bunlar;
-Sevgili sorunu, tatlı olsada beladan başka birşey değil :)
-En önemlisi olan sınav sitresi
-Uyku düzeninin olmaması
-Uyku yapması için kullandığım ilaçlar.
Çözüm;
- Öncelikle kafanızı kurcalayan uykuyu haram eden herşeyden kurtulmak.
-Sevgili sorununu; tatlıya bağlayamadığımdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Severekde ayrılsamda ayrılmak en iyisi oldu...
-Sınav sitresini ; Sınava hazırlığımı biraz daha arttırarak hallettim. Günde 1 saat çalışırken şimdi 3,5-4 saat çalışıyorum.
-Uyku düzenini; 1 gün uyumayıp uykumu baya bi biriktirdim. Ertesi gün kendimi saat 12 de yatağın içinde buldum. Artık akşam 12'de yatıp 6'da kalkar oldum.
-Asıl Önemli olan ! Uyku yapması için kullandığım ilaçları bıraktım. Çünkü birnevi uyurgezer yapıyordu. Kafamı kurcalayan şeylerden uzaklaşmak isteyince içtiğim bütün ilaçlar beynimi uyuşturuyordu olumlu düşünebiliyordum ama ders çalışamıyordum. İşe yarıyor mu yarıyor yaramasınada kesinlikle
tavsiye etmiyorum. Sakın kullanmayın bunların uyku falan yaptığı yok bunlar devlet tarafından satılan uyuşturucular...
Soruları olan mürit'ler özelden ulaşsınlar yardımcı olayım . O kadar şey denedimki neyin yarayıp yaramadığını çözdüm.
- Uyuyama probleminin ana nedeni kafama takılan olumsuz şeylerdi. Bunlar;
-
No stres no dır dır yes makara yes gir gir :=)
Alışırsan ebesinin nikahında ki saatte yatmaya uyku sorunu çekersin tabi :=) ne demişler erken yatan yol alır =)
-
hacked75 bunu yazdı
- -Asıl Önemli olan ! Uyku yapması için kullandığım ilaçları bıraktım. Çünkü birnevi uyurgezer yapıyordu. Kafamı kurcalayan şeylerden uzaklaşmak isteyince içtiğim bütün ilaçlar beynimi uyuşturuyordu olumlu düşünebiliyordum ama ders çalışamıyordum. İşe yarıyor mu yarıyor yaramasınada kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sakın kullanmayın bunların uyku falan yaptığı yok bunlar devlet tarafından satılan uyuşturucular...
+1.
Geçmiş olsun hocam.
-
adam uyuyamıyo diye sevgilisinden ayrılıyo utanın
-
c0nverse bunu yazdı
Yazdıklarımdan bunu mu anladın mübarek ? -
uyuma amaçlı kullanılan antidepresan vs. türevi ilaçlar etkilerini uyuşturarak göstermez bilginiz olsun uyuşturucu falan değil yani
-
hacked75 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
Yazdıklarımdan bunu mu anladın mübarek ?yokluk hocam :D
-
Gözün aydın :D
-
Son 2 aydır düzenli yaptığım ve acayip işe yarayan bir yöntem var.3 duble vodka ya da cin içmek
-
kilit11 bunu yazdı
Gözün aydın :D
Sağolun hocam. :) -
Yaşadığın problemlerin aynısı bendede var :D
Hiçbirini çözüme kavuşturmadan uyku problemini çözme formülü:
-Sabah 4 e kadar oturuyorum(çalışıyorum, oyun, programlama, televizyon, müzik vs. )
4 de yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum :) Böylece 3 saat uyumuş oluyorum
-Sonra okuldan gelince akşam 4 te yatıyorum
Akşam 8 de kalkıyorum böylece 4 saat uyumuş oluyorum :)
Haftaiçleri böylece 5/24 de 7 saat uyumuş oluyorum :)
Haftasonlarıda gece 3-4 e kadar oturuyorum yine ama 9 saat uyku alacak şekilde ve hiç kesilmeyecek şekilde uyuyorum böylece uykumu almış oluyorum :)
Bu sistemin avantajları:
-Günde 2 kere uyandığım için sürekli çalışma isteği geliyor :)
-Bazı şeyleri daha az kafaya takıyorum :)
-Kafayı yastığa koyar koymaz uyuyorum çünkü tam saatinde uyuduğum için hep çok yorulmuş oluyorum :)
Not: Okulda uyku problemi yaşamıyorum derslerde uyumuyorum :)