Uyumadan Yaşayabilmek Veya Az Uyuyarak Yaşamak?
-
hacı valla ben günlük maksimum 6 saat uyuyabiliyorum.. fazlasında yorgun kalkıyorum.. :D az uyku alışkanlık yapıo
-
Eğerki Beynini çok yoracak iş yapmıyorsan 3 veya 4 saat insana yeterlidir yok beden işciliği yapıyorsan 7 veya 8 saat uyumalısın.
Dahada ayrıntı istersen 'Sadece Aptallar 8 Saat Uyur' adlı kitabı oku.
-
Geçmişte Tbt de da vinci uykusunu deneyen bi mürit olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Ama pek başarılı olamamıştı sanırım.
-
uberman uykusunu araştır :)
-
Boş ver ayık kafayı napıcan çek 2 efes.
Deneme bence önce gündüzleri yaptığın işleri düzene sok verimini arttır.
-
bi saatlik öğlen uykusu (kaylule) iki saatlik gece uykusuna eşit olduğu söylenir. bu şekildede azaltabilirsin, öğlen bi iki saat uyuyup gecede bir - iki saat filan uyursan uzun süre, bi süre sonra alışırsın. tabi ilk başta zorlanabilirsin. üç dört gün denedikten sonra bi gün yatıp 15 - 20 saat uyursan, düzen diye bişey kalmaz, uyku bozukluğu yaşamaya başlarsın, onun için ne kadarda zorlansan, uyuma ve uyanma saatlerini ayarlıyıp bunlara riayet etmen lazım, bozulunca düzeltmesi daha zor olur.
-
erken yaşlanırısnız
ne gerek var beyler yaa dünyayı mı kurtaracanız a...k....
yatın uyuyun olm
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------
erken yaşlanırısnız
ne gerek var beyler yaa dünyayı mı kurtaracanız a...k....
yatın uyuyun olm
-----------------------------zombiye dönüşüyomuşuz yaşıyan ölüler. uyuklayan uyanıklar :D
-
günlük uyku saati 8 saat . 8 saatten az uyursanız vucudunuza karşı uyku borçlu olursunuz. vucut bu eksik saati mutlaka telafi etmek isteyecektir. yani bir gün fazla uyuyup eksik uykunuzu tamamlayacaksınız.
-
Bu kitabin icinde tekniklere dayanabilirsen minimum uyuma tekniklerini uygularsan yapabilirsin.