Uyumadan Yaşayabilmek Veya Az Uyuyarak Yaşamak?
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------Bu kitabin icinde tekniklere dayanabilirsen minimum uyuma tekniklerini uygularsan yapabilirsin.
Dünyanın en akıllı insanı nedir aga yaw :D
Kendine böyle diyenden ne beklenir ? :D
-
tahribatta uykuyla ile ilgili bi ton konu var nedir bu uykuyla sorununuz anlamadım.
Şu zaman sunu yap bu zaman bunu yap iyi olur denecek bişi değil bir erişkin günde 6 saat uyuyacak o kadar.
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
cevik bunu yazdı:
-----------------------------Bu kitabin icinde tekniklere dayanabilirsen minimum uyuma tekniklerini uygularsan yapabilirsin.
Dünyanın en akıllı insanı nedir aga yaw :D
Kendine böyle diyenden ne beklenir ? :D
-----------------------------Haci öyle diyorsa bir bildigi vardir.
Ayrica kitaplarini okumayi denemelisin.
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kitabin icinde tekniklere dayanabilirsen minimum uyuma tekniklerini uygularsan yapabilirsin.
-----------------------------aptallar 8 saat,
akıllılar 12 saat :H
-
hoca 2 sene öncesine kadar 36 saat kadar uyumadığımı bilirim
yaptığım iş muavin'likti. baba mesleği söför olunca mecburen katlanıyorsun..
o yollar bir zaman sora adamı nasıl perişan ediyor biliyormusun .. :S:S
15 saate bedel 2 saat uyumuşumdur .. Bu uyku insana yetermi bedenen ?
bence bazı şeylerinden vaz geçmelisin bu senin yararına olacaktır .. bırak bazen kod yazmayı derlemeyi git uzan ..hem gözlerin hem ellerin açısından çok iyidir en az 1 saat bile hiç değilse yeterlidir ..
yetişkin bir insanın uyku süresi 6 7 saat arası değişir. bu şekilde uykunu ayarlarsan hem bedenen hemde zihinen rahatlarsın :) -
Bugün 6,5 saat uyudum mesela. Sabah 7.30da yattım öğlen 2de kalktım. Uykum aralıklı aralıklıydı, sürekli uyandım yani. Böyle yaparsam gittikçe düşürebilirim sanırım uyuduğum saati :))
Dip Not:
Şu Erdal Demirkıran'ın Sadece Aptallar 8 Saat Uyur kitabına uyuz olduğum kadar başka bir şeye uyuz olmuyorum, beyinsiz adam ya. Delirtiyor beni :|
Lütfen bahsetmeyin şu öküz kitaptan :/
-
48 saat uykusuz çok rahat ayakta kalabiliyorum hiç bi uyku belirtisi olmadan fakat uyudugum zamanda 8 saatten az uyumuyorum gün içerisinde istesemde kalkamıyorum uyudukca uyuyasım geliyo uykum kanıyosada uyanasım geliyo gözlerimi acıyorum tekrar yatıyorum hele hafta sonları elleşmeyin 12 saatten önce uyanmam. saçma sapan bi durumum war yataga kendimi atmadıgım sürece uykum gelmiyo