Uyurgezer Olanlar Ve Tedavi Olanlar
-
Yaklasik 3 seneye yakindir araliksiz sayikliyorddum cok siki bir bicimde. Ve iki geece once de ev ahalisi tarafindan yakalandim ilk defa oluyor. Bir mrrdivene cikip hatta yukseklik korkumun olmasna ragmen merdivenin tepesne cikmisim. Evdekilrr ne yapiyon diye sorduklarinda yukarda seker var az dur aliyim demisim. Gece cok pis yakalanmisim. Bunun bir tedavisi yok mi var mi olaniniz var mi bilgsi olan var mi?
-
Abi geçmiş olsun.
Zeytun-i tarafından 13/Eki/14 10:42 tarihinde düzenlenmiştir
Aklıma gazogendeki bir nick'i getirdin.
UyurGezdirir
Ahaha feci gülerdim ona D:
Addition.
Zihni Sinirin eski projesi.
-
Zeytun-i bunu yazdı
Abi geçmiş olsun.
UyurGezdirir
Ahaha feci gülerdim ona D:Eyvallah sagolasin..
-
HeadBanger bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Abi geçmiş olsun.
UyurGezdirir
Ahaha feci gülerdim ona D:Eyvallah sagolasin..
uyurgezerlik fena bir şey acaba oluşum nedeni ne bir akrabamda varmış geçnken daha sonra kaybolmuş
-
benim bildiğim biri sayıkladığında yada uyurgezer olduğunda kişi bikmez çevresindekiler bilir.
sen sayıkladığını nerden biliyorsun. nasıl oldu ailen 3 yıl sonunda farketti?
-
Hocam çok geçmiş olsun. Zor bir durum.
Ben yurtta kalırken en son yatardım. Bir tanesini anlatayım
Lisedeyken sınıf arkadaşım gece battaniye ile dolapların yanına geldi. Ne yapıyorsun dedim iyiyim battaniyeyi dolaba koyacağım dedi. Açtı kapağı kıyafetlerin içine bastı Gitti yattı battaniyesiz. Sabah oldu millete ana avrat düz gidiyor. Geceki durumu anlattım. tuttum kolundan Battaniyeyi gösterdim.
Birileri ile silahlıçatışmaya giren mi dersin
Daha bunun gibi neler neler.
-
futurist bunu yazdı
benim bildiğim biri sayıkladığında yada uyurgezer olduğunda kişi bikmez çevresindekiler bilir.
Kwndim farketmedim ailemden zaten. Sabah uyandirilirken şu kablolari ver su kablolari diye babama soylendigimimi dersin artik hangisini dersin.
-
imlegend bunu yazdı
Hocam çok geçmiş olsun. Zor bir durum.
Ben yurtta kalırken en son yatardım. Bir tanesini anlatayım
Lisedeyken sınıf arkadaşım gece battaniye ile dolapların yanına geldi. Ne yapıyorsun dedim iyiyim battaniyeyi dolaba koyacağım dedi. Açtı kapağı kıyafetlerin içine bastı Gitti yattı battaniyesiz. Sabah oldu millete ana avrat düz gidiyor. Geceki durumu anlattım. tuttum kolundan Battaniyeyi gösterdim.
Birileri ile silahlıçatışmaya giren mi dersin
Daha bunun gibi neler neler.
Bizim arkadasta cok konusurdu. Ama ben uzun suredir boyleyim nasik olcak bilmiyorum
-
hocam enteresandır 5-6 yaşlarımda bende merdivene çıkmışım merdivende bir hikmet olabilir :)))
sayıklamak normal bişey diye biliyorum, hala daha sayıklarım ama gezme konusuna gelince uyur gezerliğim kendiliğinden geçti -
küçükken çok sıkılmıştım bir gün güneşli bir günde canım nasıl dışarı çıkmayı istediği halde kardeşime baktığım için çıkamamıştım akşama kadar dışarı bakmıştım camdan sonra gece rüya görüyorum böyle 5. kattaki evden aşağı indim hatta merdivenlerde erkek gibi giyinmiş bir kadın gördüm çok net hatırlıyorum aşağı yukarı 10-12 sene oluyor, kış günü gecenin 3 ünde o yaşta kapkaranlık sokakta gözümü açınca eve nasıl çıktığımı bilememiştim
3 te kapıyı çaldığımda 9-10 yaşındaki oğluna annemin garip bakışları gözümden gitmez hala bir süre kapı kilitli uyumuştuk uykumda anahtarı çeviremeyeceğimi ümit ederek, ya bir daha olmadı yada ben hakikaten uyurken kilitli kapıyı açamadım o yüzden farkedemedik bilinmez, hayattaki en garip bulduğum şeylerden biri
-
HeadBanger bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Kwndim farketmedim ailemden zaten. Sabah uyandirilirken şu kablolari ver su kablolari diye babama soylendigimimi dersin artik hangisini dersin.
Yasin bu uykuda konusma sayiklama abimdede var .
ondan edindigim tecrubelere gore cok yorgun yatiyorsun daliyorsun uykuya ve kafanda hala o isleri bitiremedgin icin oluyor .
Cunku abimde ayni sekilde hep iş ile ilgili sayiklar konusur stresli uyudugun zaman kafan dolu uyudugun zaman bilinc alti
sanirim veya beyin uykuda bile hala calismaya devam ediyor.
Ama tabi ileri durumdaysa doktora git bu uyku problemleri hastalik olarak geciyor.