Uyuyamıyorum (Ciddi Problem [Harbiden])
-
Acaip uyku sorunu yaşayan biri olarak kendi ilginç çözümümü anlatıyım belki işe yarar. 12 den sonra yabancı kanallarda bu satış şeysi başlar işte tanıtım + fiyat cart curt. Onları açıosn ne diyo bu diye anlamaya çalışırken ( ses kısık ama duyabilceğin seviyede olcak yani televizyonun o cızırtısını duycaksın.) Işıklar kapalı olcak. Yorganını alıp karşıdaki kanepeye uzancaksın. Anlamıcaksın gerisini. Yapmanı şiddetle öneririm :)
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------sabahları aç karnına 1 kez,yatmadan önce tok karnına 2 kez.

-----------------------------((: güzel tavsiy, iyi denemeler (:
-----------------------------sitedeki bayanlar bu nu görünce kızabir bilir....:)
-
iyice sevyeyi düşürdünüz
-
şimdi öyle geliyo bir filime başla yarısnında uyursun :D
-
gün içinde yorulursan bu sorun ortadan kalkar sanırsam
-
İnternetten deva arama derdinden vazcayın artık. . .
Gidin bir doktora ,kocakarıya vs. . .
-
T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------
xanax atıyosun mışıl mışıl uyuyorsun :)
-----------------------------adamı zor laroxylden vazgeçirdim
bilmeden ilaç önermeyin arkadaşım sonunun ne olacağını biliyor musun
-
kendini yor,
geçen sene lan party yapmıştık evde pc başından hiç kalkmadıgımız için beden yorulmadı 5 gün uyuyamamıştım en sonunda 2 posta gogo uyudum
-
hojam sakın ilaç alma Neden Uyutur ama YARIN aynısınn........
ılık bir duş al YAT , sigara içiyorsan içme , çay , kahve içme
ha arkadaşların söylediği ilaçlar son derece aptal ilaçlar
-
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------hojam sakın ilaç alma Neden Uyutur ama YARIN aynısınn........
ılık bir duş al YAT , sigara içiyorsan içme , çay , kahve içme
ha arkadaşların söylediği ilaçlar son derece aptal ilaçlar
-----------------------------degil xanax sanırım ismi ax lı birşeydi, babamın beyin kanamasından sonra vermişlerdi bitane alıyosun, yatağa gidemeden yolda bayılıyosun. Ciddiyim ev 3 katlı alt kaltta aldım ilacı merdivenden çıkana kadar uyudum