folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyuyamıyorum (Ciddi Problem [Harbiden])

Uyuyamıyorum (Ciddi Problem [Harbiden])

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Adam yazdıklarınıza bakarken sızdı şerefsizim :P

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    mariuana, esrar filan deli uyku yapıyor :D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şehadet getir :W koyun, saymaya maşla :H

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibnalahad
    ibnalahad's avatar
    Erkek
    :) git enerji harca. bildiğim en güzel enerji harcama şekli kavga etmektir. öle yumuşak değil ama, geberircesine. git sataş birine ama öle çok güçlü olmasın hatta süt olsun yada erkek kardeşin varsa onla dövüş. dövülmeye katlan ama karşılık ver. iyi bir uyku için sağlam bi dayak gibisi yoktur. karate yaparken müsabaka yapıp eve gelince nası uyuduğumu değil eve nası geldiğimi anlamazdım :))) yada git bi savunma sporu kursuna yazıl

yok olmadan, varlığa ulaşamazsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hocam yok uyku hapı yok uyku tozu bunlara el atma derim.Bünye alıştımı uyumak için hep ihtiyaç duyarsın.

Bendede oluyodu sorun bilgisayar başında çok oturman ve yorulmaman biraz daha azalt ve yoracak işler yap uykun geliyor.Yanlız düzenin çok bozulmuş düzeltmek biraz zor olur.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek
    Ogame oyna o zmn:) kesin evren birincisi olursun  tam sana gore oyun

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
Toplam Hit: 4236 Toplam Mesaj: 37