folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyuyamıyorum Lütfen Bakın

Uyuyamıyorum Lütfen Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    Hojalar sabaha kadar pc başındaydım nerdeyse 26 saat oldu sabah 5'de yatmayı denedim halüsinasyon görmeye başladım.Geceleyin 4-5 bardak çay içtim + sigara ondan mı oldu dersiniz?Ceset gibiyim şuan.Acayip yorgun ve bitkinim ama uyuyamıyorum.Hiçbir ilaç almadım.Geçen senede böyle olmuştu.sabaha kadar pc başındaydım.öğlen bi yatmıştım gece 10'da kalkmıştım ama baya bi derin uykudaymışım.arkadaşlar zile basıyolarmış. kapıyı yumrukluyorlarmış uyanmamışım :( daha sonra uyandım tabi.Hojalar lütfen yardım deliricem :(EDİT : Sabaha kadar düzenli bişey yemedim ve gözlerim alıp alıp gidiyor kötü bişey olurmu sizce :( ayrıca 6 gibi ayaklarımda donma ellerimde donma vardı.ellerimdeki üşüme geçti ama ayaklarım hala donuyor(çok az geçti gibi )HOCALAR BU AYAĞIMIN ÜŞÜMESİDE NOLUYOR UYKUSUZLUKLA MI ALAKALI KORKMAYA BAŞLADIM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

yatarken tesbih çek

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam banyoya gir önce elizabeth ile kendiniz yor hem rahatlamış olursun sonra güzel sıcak bi banyo yap..

bitane bitki çayı iç daha sonra uzan yatağa..

kitap gibi bişi okumakta yatakta uyumana yardımcı olur..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam banyoya gir önce elizabeth ile kendiniz yor hem rahatlamış olursun sonra güzel sıcak bi banyo yap..

bitane bitki çayı iç daha sonra uzan yatağa..

kitap gibi bişi okumakta yatakta uyumana yardımcı olur..

hocam 5 dk önce çıktım banyodan geceleyin acayip çay + sigara içtim ondan mı oldu dersiniz.Deliricem bişey olucak diye :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Normal çay içtiyse ( acayip içtim dediğine göre çok içmişsin ) uyku kaçırır çay..

ama o kadarda fazla değil tabi bi ara nasıl olsa uyuyacaksın yani..

bitki çayı gibi bişi bul evde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Normal çay içtiyse ( acayip içtim dediğine göre çok içmişsin ) uyku kaçırır çay..

ama o kadarda fazla değil tabi bi ara nasıl olsa uyuyacaksın yani..

bitki çayı gibi bişi bul evde

evde siyah poşet çay içtim kupa bardakla.Sabah uyuduğumda salak salak şeyler geliyodu aklıma.Sabah naptığımı hatırlamıyorum nerdeyse :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

yapılacaklar öncelikle  bir güzel duş al duş  alınca uykunu getircek

sonra  2 bardak ayaran iç

tv odasına geç   tvyi açık bırakarak sonra yat koltuğa uyu bana tv sesi ninni gibi geliyor

www.tekno50.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı:

yapılacaklar öncelikle  bir güzel duş al duş  alınca uykunu getircek

sonra  2 bardak ayaran iç

tv odasına geç   tvyi açık bırakarak sonra yat koltuğa uyu bana tv sesi ninni gibi geliyor

sabah hepsini yaptım ilk baya bi yoğurt yedim uykum gelsin diye. sonra tv açıp uyumaya çalıştım.uyuyamayınca duşa girdim gene uyuyamıyorum :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

uyumak için kasma kendini bu kadar. kafana göre takıl. zaten bu gün pazar, birazdan yorgun düşer yatarsın. başka şeylere odaklan, kendi kendine stres yapıp psikolojikmen kendini hasta olduğuna inandırmışsın. aç internetten bi komedi filmi,eğlenmene bak.normal yaşantına devam et.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    eexper bunu yazdı:

uyumak için kasma kendini bu kadar. kafana göre takıl. zaten bu gün pazar, birazdan yorgun düşer yatarsın. başka şeylere odaklan, kendi kendine stres yapıp psikolojikmen kendini hasta olduğuna inandırmışsın. aç internetten bi komedi filmi,eğlenmene bak.normal yaşantına devam et.

hocam daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.bide ayaklarımda üşüme var anlamış değilim uykusuzlukla alakalı olabilir mi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

kan sekeri ile alakalı bir  sey o.uykusuzluktan olur birde sabahları daha soguk olur.

neyse git bir dus al sonra eline bir kitap yukarıda söylemis bir arkadas 20 dk sonra uyursun..

Toplam Hit: 3016 Toplam Mesaj: 26