Uyuyamıyorum Lütfen Bakın
-
Le6aL bunu yazdı:
-----------------------------
eexper bunu yazdı:
uyumak için kasma kendini bu kadar. kafana göre takıl. zaten bu gün pazar, birazdan yorgun düşer yatarsın. başka şeylere odaklan, kendi kendine stres yapıp psikolojikmen kendini hasta olduğuna inandırmışsın. aç internetten bi komedi filmi,eğlenmene bak.normal yaşantına devam et.
hocam daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.bide ayaklarımda üşüme var anlamış değilim uykusuzlukla alakalı olabilir mi.
-----------------------------benimde ayaklarım şuan üşüyor. kan eksikliğinden olabilir. yada biraz üşütmüş ve vücut direncin düşmüş olabilir. muhtemelen son zamanlarda dengesiz bi şekilde yatıp-kalkıyosun, kafana taktığın bişeyler var galiba. yeme içmene dikkat et hacı. biraz kuvvetli şeyler yemen lazım. bitki çayı,yeşil çay tarzı içecekler ve vitamin al.geçmiş olsun (doktor gibi konustum) başıma geldi çünkü.
-
Her gün 1 öğün yemek, günde en az 5 demlik çay 2 paket sigara, sürekli pc başındayım
Bana bir bok olmadıysa sanada olmaz sıkma canını
-
coLin bunu yazdı:
Her gün 1 öğün yemek, günde en az 5 demlik çay 2 paket sigara, sürekli pc başındayım
Bana bir bok olmadıysa sanada olmaz sıkma canını
-----------------------------İdeal yaşam bu usta ne olmasını beqlion
-
Hocam öncelikle kendini yorma, yediğine biraz dikkat et, söylenilenlerin aksine elizabeth ve banyo işini abartma, yaşadıklarını ben de yaşadım.
Fazla film ve dizi izliyorsan eğer ara vermeni öneririm, gez dolaş biraz.
"Rixol" ilacını bir hafta falan kullan, akşam saat 9-10 gibi bir tane iç. Yaklaşık bir haftanın sonunda daha iyi hissedeceksin kendini.
(Tabi doktora danışman tavsiyemdir.)
-
uyudun heralde :) arada olur öle uyuyamassın ertesi akşamı bi yatarsın bütün uykusuzluğunu alırsın :D
-
Öleceksin =) Takma haci kafana kafana taktığından uyuyamıyon.Bana bir kere olmuştu askerde teskere alacağım günün 1 önceki gecesinde ..takınca uyunmuyor
-
Le6aL bunu yazdı:
eexper bunu yazdı:
-----------------------------uyumak için kasma kendini bu kadar. kafana göre takıl. zaten bu gün pazar, birazdan yorgun düşer yatarsın. başka şeylere odaklan, kendi kendine stres yapıp psikolojikmen kendini hasta olduğuna inandırmışsın. aç internet te bi komedi filmi,eğlenmene bak.normal yaşantına devam et.
hocam daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.bide ayaklarımda üşüme var anlamış değilim uykusuzlukla alakalı olabilir mi.
Hocam 10 kere sıcak dusa girip cıkarsan sabah sogugunda usumen normal deıl mı. -
Ben 40 saat uyumamıştım bişi olmaz bi anda uykun gelir uyursun panik etme ölmessin :)
-
hocalar baya bi zorladım kendini uyumak için saat 12 den uyuyup 3 de kalktım :)
-
bizim durum daha vahim, aliskanlik olmus saat 6'da yatip 9'da kalkiyorum, daha fazla uyudummu halsiz oluyorum