folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Uyuz Oluyorum Ve Msys Hakkında Duyuru

Uyuz Oluyorum Ve Msys Hakkında Duyuru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

lütfen test deneme diye birilerini şikayet etmeyiz şikayetleriniz geliyor, gereksiz yere şikayet ederseniz şikayet puanınız düşüyor. bu nedemek ilerde gerçekten şikayet etmek istediğiniz biri olursa şikayetiniz en alt satırda bize gözükecek ve ilgilenen olmayacaktır.

Msys gelince lütfen saçma sapan sorular yazmayınız ne kadarkaliteli sorular yazılırsa , sorulara doğru cevap veren  kaliteli kişileri davet edersiniz. Ve her soruya zorluk seviyesi 10 girmeyiniz

BlackApple tarafından 07/Haz/15 16:59 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı

lütfen test deneme diye birilerini şikayet etmeyiz şikayetleriniz geliyor, gereksiz yere şikayet ederseniz şikayet puanınız düşüyor. bu nedemek ilerde gerçekten şikayet etmek istediğiniz biri olursa şikayetiniz en alt satırda bize gözükecek ve ilgilenen olmayacaktır.

Msys gelince lütfen saçma sapan sorular yazmayınız ne kadarkaliteli sorular yazılırsa , sorulara doğru cevap veren  kaliteli kişileri davet edersiniz. Ve her soruya zorluk seviyesi 10 girmeyiniz

+1 :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bi ekran görüntüsü versene nasıl işliyor sistem,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı

Hocam soru hazırlarken, halihazırda eklenmiş soruları da görebilirsek birbirini tekrar etmeyen daha kaliteli soruların hazırlanabileceğini düşünüyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Msys soruları da birinin onayından geçse daha iyi olur bence. Kullaniciya gitmeden önce uygunluğu kontrol.edilse.

Biraz baktimda çok saçma sorular var. A mi diyim B mi diyim C mi diyim diye soru sormuş birisi. Uye adayı nerden bilsin cevabı :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

Msys soruları da birinin onayından geçse daha iyi olur bence. Kullaniciya gitmeden önce uygunluğu kontrol.edilse.

Biraz baktimda çok saçma sorular var. A mi diyim B mi diyim C mi diyim diye soru sormuş birisi. Uye adayı nerden bilsin cevabı :)

o sorular daha öncekisistemden kalan sorular 4000 küsür soru var, yeni sorular onaydan geçiyor gereksizsoruları hatabildir diyerek bildirim yapabilirsiniz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Arama motorları varken bu tip sorular neyin kalitesini ölçecek? 

Cevaplamada nasıl bir prosedür işliyor bilmiyorum. Ama ne yaparsanız yapın, cevaba bakacak adam netten araştırır bakar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Cevaplamada nasıl bir prosedür işliyor bilmiyorum. Ama ne yaparsanız yapın, cevaba bakacak adam netten araştırır bakar.

zaman olayı şart sanmıyorumki bunu şeyh düşünmesin

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Denemek için üyeliğiinizden çıkış yapın zaten süre sınırı var hocalar :D fazladan bana davetiye atmayın asdhasd

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Bu msys'de belirlediğimiz zorluk seviyelerini bizden başkaları da değiştirebiliyor galiba.

Sorduğum sorulara farklı zorluk seviyeleri atanmış.

Mesela, ben bu soruya zorluk seviyesi olarak 5-6 gibi bir değer vermiştim, şu an 10 gözüküyor. Halbuki programlamaya giriş yapmış herkesin bileceği, kolay bir soru.

Stack, nasıl bir yapıdadır? 10 LIFO FIFO FIFA LIFA

Bu soruya ise 9, 10 gibi bir değer vermiştim, şu an 7 gözüküyor. Aşağıdaki soru, yukarıdakinden çok daha zor bir soru halbuki.

*nix sistemlerde, "root" hesabına, "root" kullanıcısının çevre değişkenlerini(environment variables) kullanarak geçiş yapmak için hangisini kullanabilirsiniz? 7 su sudo root su root sudo su -

Edit: Ayrıca şu an, atanmış zorluk seviyelerini de değiştiremiyorum..

pcdoktor636 tarafından 07/Haz/15 05:14 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

zaten olayda o ya google'da arama yapamayı bilmeyen adam gelmesin :) Sırf bu yüzden tam cevaplamayan adama ben davetiye göndermem

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 5720 Toplam Mesaj: 33
yönetim duyuru