folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Uyuz Oluyorum Ve Msys Hakkında Duyuru

Uyuz Oluyorum Ve Msys Hakkında Duyuru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Benim yazdığım soruları kafasına göre "editleyen" silen arkadaşa fena halde uyuz oldum..

Güzel Türkçemiziin düzgün kullanımını özendirmek için bir soru hazırlamıştım.. Ayrı - bitişik yazılan "de" ler hakkında.. Arkadaş  bu soruyu silmiş  kabul etmemiş, kabul ettiği soruda da  bitişik olması gereken -ki'leri ayrı yazmış.. 

Sorularda mantık hatası çok, hatalı soru bildiriminde not eklensin bari.

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Benim yazdığım soruları kafasına göre "editleyen" silen arkadaşa fena halde uyuz oldum..

Güzel Türkçemiziin düzgün kullanımını özendirmek için bir soru hazırlamıştım.. Ayrı - bitişik yazılan "de" ler hakkında.. Arkadaş  bu soruyu silmiş  kabul etmemiş, kabul ettiği soruda da  bitişik olması gereken -ki'leri ayrı yazmış.. 

Sorularda mantık hatası çok, hatalı soru bildiriminde not eklensin bari.

kim milyoner olmak ister 1 milyonluk soruyu yazdım 10 derece koydum 8 e alınmış :) vay amk düşün artık

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5804 Toplam Mesaj: 33
yönetim duyuru