Uzak İlişkiler Hakkında Tecrübe Ve Düşünceleriniz
-
zordur..sevgilisi yanı başında olanları elele göz göze gezerken gördükçe için parçalanır..durup dururken ağlarsın falan..ama seviyorsan uzaklıklarda çekiliyor sabretmeyi öğreniyorsun falan filan..o gelince şöyle böyle yaparız ben gidince şuraya gideriz gibi hayaller kurarsın :)) çok zordur ama..araya soğukluklar , ilgisizlikler falan giriyor her iki taraf için de..sık sık gidip gelerek görme şansın yoksa hele daha da zor..yani maddi manevi yoruyor..ama yinede seviyorsan fizanda da olsa seevrsin yeterki gönüller bir olsun.. :))
-
Kadın Kısmı Yanında İstiyor Hoca. Üzüntüsünde Sevincinde Kederinde Mutluluğunda. Bir Gidersin İki Gidersin. Ya Sonra ? Yürümüyor Anlayacağın ...
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Uzaktan ilişki olmaz. Hatun aldatır.
-----------------------------Biz erkekler sanki uslu duruyoruz..:)
Uzaktan iliski evet zor..Hatta yurutmesi gercekten zor..Eger yatakta bir iliskiniz varsa ve iliskide bulundugunuz insan sizi arzuluyorsa bu daha da zor..Yani arzuladigi zaman yanina gitmen saatleri bulacagi icin icinde patlar,beklemez.
Eger sadece sevgiyse (Istisnalar elbette olacaktir) yine de cok zor..Kiskancliklar,ortam farkliliklari,iletisim eksiklikleri,duygularin hissedilememesi,beklentileri tanimlarkenki ifade eksiklikleri vs.
Sevmek zor zanaatmis,ustayi dinlemedik. Dersin bir sure sonra..
"Sevmek zor zanaat be gönlüm...
Demirci gibi kor ateslerde,
Yaksan bedeni,
Dertlerle döverek versen,
Askin seklini,
Yine de anlatamazsin sevgini,
Duyuramazsin sevgiliye sesini,
Çünkü herkes artik sagir olmustur.
Söylenmemesi gereken,
Duyulmamasi gereken,
Sessizligin içinde kalmissindir" -
aşkımıza engel değil ki mesafeler :P
-
Bu düşüncem:
en uzak mesafe ne afrika'dir,
ne çin,
ne hindistan,
ne seyyareler
ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir
birbirini anlamayan.Can Yücel
Bu da tecrübem:
Olmuyor usta ;)
-
"gözden uzak olan , gönülden de uzak olur."
demiş atalarımız.
-
boraks bunu yazdı:
-----------------------------
Bu düşüncem:
en uzak mesafe ne afrika'dir,
ne çin,
ne hindistan,
ne seyyareler
ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir
birbirini anlamayan.Can Yücel
Bu da tecrübem:
Olmuyor usta ;)
-----------------------------işte bu kadar.. (:
-
Cıx olmiy, :) hepsi hüsran bendekilerin. Seversen s..lirsin. Bundan sonra taviz vermeyeceğim zaten bu gibi durumlara.
Uley o değilde 98 den beri net kullanıyorum, bir tane bursa`dan kız bulamadım be, :) yanarım yanarım buna yanarım.
-
coLin bunu yazdı:
Cıx olmiy, :) hepsi hüsran bendekilerin. Seversen s..lirsin. Bundan sonra taviz vermeyeceğim zaten bu gibi durumlara.
Uley o değilde 98 den beri net kullanıyorum, bir tane bursa`dan kız bulamadım be, :) yanarım yanarım buna yanarım.
-----------------------------interneti kız bulmak için mi kullanıyorsun.. :))
-
gumusservi bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
-----------------------------interneti kız bulmak için mi kullanıyorsun.. :))
-----------------------------:) yoo, onlar beni buluyor. Zaten yaşadıklarım hep tesadüfü olaylardan birlikteliğe dönüşen ilişkilerdi.
Ama bursa`lı bir kız denk gelmedi işte bunların içinde :)