folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Uzak İlişkiler Hakkında Tecrübe Ve Düşünceleriniz

Uzak İlişkiler Hakkında Tecrübe Ve Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:
    -----------------------------

boraks bunu yazdı:

Bu düşüncem:

en uzak mesafe ne afrika'dir,
    ne çin,
    ne hindistan,
    ne seyyareler
    ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
    en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir
    birbirini anlamayan.

Can Yücel

Bu da tecrübem:

Olmuyor usta  ;)

işte bu kadar.. (:

kafalar uyarsa iyi gider. Tartışırsınız bol bol filn ama yanında birinin olması seni seven birinin olması güzeldir düşününce.Bütün kızgınlıklarını unutursun.

Güvenebilceğin biriyse şansını dene. Ve ayrıca kmseye kulak asma. Neden mi? Adı üstünde Herkesin kafası aynı değil Belki uyar belki uymaz. Ama denemeden bilemezsin. Dene derkende ne karşındakini harca nede kendini. Bence iki tarafta isterse gider ve hayatını o zaman anlarsın. Para biriktirip yanına gitmk için sabırsızlanırsın...

Bence sen kendin ol...

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

olmuyor ne kadar sevsen de

kasmayın

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

İmzası ile bu kadar çok çelişen bir sen varsın bu sitede herhalde 

evet hakli

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

kasmayın

Sana olmadı ama başkasına oluyor.... (Lafım sana değil : etkilenmiş birinden yani yaşamadan bilemezsin herkes için aynı sonuç olsa ne olurdu dünya)

dene arkadaşım bak olumlu olumsuz sonuç olur ama en azından gelecekte demezsin: Keşke deneseydim yaşasaydım die

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

kasmayın

Sana olmadı ama başkasına oluyor.... (Lafım sana değil : etkilenmiş birinden yani yaşamadan bilemezsin herkes için aynı sonuç olsa ne olurdu dünya)

dene arkadaşım bak olumlu olumsuz sonuç olur ama en azından gelecekte demezsin: Keşke deneseydim yaşasaydım die

tümevarım kullanan biri değilim pek zaten merak etme

denesin görsün ebesinin şeyini ama sonra gelip sızlanmasın burda

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

kasmayın

Olmuyor.Yanında İster Her İki Tarafta. Ama Daha Çok Kadın Kısmı Yanında İstiyor.Yaşadım. Çok Da Koydu. Acısı Güzeldir Ama Sonradan Yavaş Yavaş Koyar.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Şimdi ikiniz beraber oldugunuzda nasıl ayrılamıyorsunuz. 2-3 gunlugune ayrıldınız nasıl bir hüzün kaplıyor..

İşte ayrı şehirlerde oldugu zaman o acı 3 gün 5 gün derken en fazla 2-3 hafta sürüyor. Sonra sen onsuz o da sensiz yaşamaya alışmak zorunda kalıyorsunuz. Birbirinizin yanında olmadan yaşayabildiğinizi görmek ise hiç hoş olmayan sonuçlara yol açıyor. Sen üzülürsün kız üzülür. Sonra dersin ki ben üzülüyorum lan şuna bak umrunda değil herşeyi yapıyor. O da aynı şekilde bunları söyler. Mutsuz olsanız dayanamazsınız. İşte böyle saçma bir hal alıyor. Ya da benim gibi herşeyi bırakıp yanına gidersin.. İşte bunu tavsiye etmiyorum. Diyebilirsin ki ben çok seviyorum, yok ölüyorum filan ama hiçbir kız buna değmiyor. Aynı evde kalmaya başlayınca tanıyamıyorsun, isterse dün senin icin ölüyorum desin, isterse gecmişte senin icin intihara kalkısmıs olsun. Her şey değişiyor. En iyi reçeteyi vereyim Ne başka şehirlerde olun, ne de aynı evde ;)

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

ah üstad aşk öyle birşeyki birini fizik olarak görmeye bilirsin ama sanki hep yanındaymış gibi gelir. Hayat bazen çok acımasız deşme yaramı.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    zor be kardeşlerim, hele etrafta destekleyen bi Allah in kulu bile yoksa.. Bi kisi bile... Güven zor, cok zor, gecmis kötüyse hatta, onunla olmuyor ama onsuz hic olmuyor.. Celiskiye düsüveriyor bazen insan pisman oluyor yaptklarndan.. Seviyorum ama sevmemeliyim biliyorum. Kötü biri. Tü kaka bi kiz. Tamam ama ne demisler. Ask kalbin beyne hükmettigi andir. Unutmak istesem unuturum. Acimazda hic. Ama nasil? Nasil unutmak isticem? Artk yakamaz canimi cnkü zamaninda can birakmadi.. Unutmak istemeyi öylesine istiyorm ki! Sanirim söylediklri gibi, Acinin ilaci daha büyük bi aci, Askin ilaci daha büyük bi ask...

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Uzaktan ilişki olmaz. Hatun aldatır.

tecrübeyle sabitleşti. kısmet en nihayetinde

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
Toplam Hit: 14245 Toplam Mesaj: 83