Uzaktan Eğitim Hakkında
-
Hocam canlı kanlı bir kişinin daha bilgisine başvurdum bana verdiği cevabı aktarıyorum. ve Sen arasında
Merhaba Buğra bey,
benim size bir kaç sorum olacaktı.ben makine müh 3. sınıf öğrencisiyim.bu sene össye girdim ve yesevi endüstri müh. uzaktan eğitim programına katılmak istiyorum makine müh eğitimim ile birlikte yürütmek istiyorum yani. böyle birşey mümkünmüdür? Teşekkürler.
Merhabalar.
Bende Endüstri Müh. okurken aynı zamanda güverte okuyordum. Bende ikisini birlikte yürüttüm. Hatta bazı gördüğünüz dersleri transkript ile başvurup muaf olabilirsiniz. 3 senede bitirme imkanıda olabilir. Benim giriş yılımda olabiliyordu, büyük ihtimalle şimdide oluyordur. Ama kesin bilgi için yine üniversite ile görüşün derim.
www.yesevi.net adresinde iletişim bölümünden öğrenci işleri veya akif beyle görüşebilirsiniz. -
ahmet yesevi de denklik olmadıgı için öyle bişey olabiliyodur belki...ama türkiyede aöf harici 2. üni olmuyor sanırım
-
mith bunu yazdı:
-----------------------------
ahmet yesevi de denklik olmadıgı için öyle bişey olabiliyodur belki...ama türkiyede aöf harici 2. üni olmuyor sanırım
-----------------------------denklik olayıda çözüme kavuşmuş galiba. gerçi pek umrumda değil o kısmı benim için.Teşekkürler.
-
hoca ne için okumak istediğini sorabilirmiyim.. benim 2. üniversite okumamın tek bir amacı var devlete girebilmek için seçenekleri bol tutmak :)
-
bu konu benimde kafamı çok kurcalıyo açıköğretim bürosuna sordum biz bilmiyoruz dediler.Bu konuya bir açıklık kazandırmak lazım.
-
mith bunu yazdı:
hoca ne için okumak istediğini sorabilirmiyim.. benim 2. üniversite okumamın tek bir amacı var devlete girebilmek için seçenekleri bol tutmak :)
-----------------------------Hocam asıl derdim fantazi:)
AÖF'den işletme okumayı düşünüyordum ileride iş hayatında yönetici kademesinde çalışabilmek için.Malum düz makine mühendisleri fabrikada işçi gibi çalışıyor çoğu.
Sonra endüstri mühendisi mi olsaydım diye hep kafamda bir soru işareti vardı eskiden beri uzaktan eğitim diye bir olayı görünce endüstri mühendisliğinde okuma aşkı geldi birden. Sonuçta endüstri müh bir diğer anlamda işletme eğitimi almış joker mühendis gibi birşey. Bende sadece işletme okuyana kadar bari endüstri okuyayım aof okur gibi dedim. Fazlada bulunmaz sanırsam hem makine hem endüstri müh dünydada;)
Bir diğer etkende Türki cumhuriyetlerde çalışma oralarda iş yapma gibi bir arzum var hep bu vesile ile bir bakıma bağlantı kurmuş olacağım diye düşünüyorum.Bu arada lise kpssyede gireceğim bide devlet memuru olursam %20 indirim varmış o zaman demeyin keyfime:)))
skyvalet bunu yazdı:
bu konu benimde kafamı çok kurcalıyo açıköğretim bürosuna sordum biz bilmiyoruz dediler.Bu konuya bir açıklık kazandırmak lazım.
-----------------------------AÖF bürosu bilmez hocam ben 3 4 tane arkadaşa sordum bir kaçı benim bahsettiğim eğitimi almışlar yani hem trde özgün hemde uzaktan eğitim ile lisans.kesinleştirmek için üniversiteye e-posta gönderdim yanıtlanınca burada sizlerle paylaşırım. -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------mith bunu yazdı:
AÖF'den işletme okumayı düşünüyordum ileride iş hayatında yönetici kademesinde çalışabilmek için.Malum düz makine mühendisleri fabrikada işçi gibi çalışıyor çoğu.
Sonra endüstri mühendisi mi olsaydım diye hep kafamda bir soru işareti vardı eskiden beri uzaktan eğitim diye bir olayı görünce endüstri mühendisliğinde okuma aşkı geldi birden. Sonuçta endüstri müh bir diğer anlamda işletme eğitimi almış joker mühendis gibi birşey. Bende sadece işletme okuyana kadar bari endüstri okuyayım aof okur gibi dedim. Fazlada bulunmaz sanırsam hem makine hem endüstri müh dünydada;)
Bir diğer etkende Türki cumhuriyetlerde çalışma oralarda iş yapma gibi bir arzum var hep bu vesile ile bir bakıma bağlantı kurmuş olacağım diye düşünüyorum.Bu arada lise kpssyede gireceğim bide devlet memuru olursam %20 indirim varmış o zaman demeyin keyfime:)))
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------AÖF bürosu bilmez hocam ben 3 4 tane arkadaşa sordum bir kaçı benim bahsettiğim eğitimi almışlar yani hem trde özgün hemde uzaktan eğitim ile lisans.kesinleştirmek için üniversiteye e-posta gönderdim yanıtlanınca burada sizlerle paylaşırım.
-----------------------------keşke össye girseydim yav.
:)
-
husnuweb bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------mith bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------AÖF bürosu bilmez hocam ben 3 4 tane arkadaşa sordum bir kaçı benim bahsettiğim eğitimi almışlar yani hem trde özgün hemde uzaktan eğitim ile lisans.kesinleştirmek için üniversiteye e-posta gönderdim yanıtlanınca burada sizlerle paylaşırım.
-----------------------------keşke össye girseydim yav.
:)
-----------------------------Seneye gir hocam bir sene kayıp Türkiye'de birşey değil.Baksana sokağa ne kadar ipsiz sapsız kopuk var.